Peugeot 308 SW

1.6 Hybrid 180pk e-EAT8 Allure Pack Business
  • full option, navigatie, climate - en cruise control, apple car play, android auto
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 32.575 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-696-GD
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2022
KleurBlanc Nacre (wit parelmoer)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)464 X 185 X 205
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De karakteristieke vormgeving van oppervlakken en designelementen geeft deze Peugeot 308 Sw zijn stijlvolle looks. Daarbij is het ook nog eens een comfortabele auto die met zijn krachtige motor uitstekende prestaties levert. Rijden met deze Peugeot 308 Sw is energiezuinig, want de hybride motor combineert brandstof met elektriciteit. Minder vaak langs de pomp, dus dat scheelt!

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook donker getint glas achter, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, speciale metallic lak en elektrisch bedienbare ramen achter met anti-klembeveiliging.

Het navigatiesysteem begeleidt u naar uw reisdoel. Bent u daar eenmaal aangekomen, dan zorgt de parkeerhulp met achteruitrijcamera ervoor dat u de auto soepel inparkeert. Deze Peugeot 308 Sw is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de luxe van deze auto hoort ook climate control links en rechts gescheiden. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor! U bent in deze Peugeot ook voorzien van multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, elektronische parkeerrem, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Peugeot 308 Sw is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Peugeot 308 Sw als zich een noodsituatie voordoet.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 USB-C aansluiting achterin voor data
1 USB-C aansluiting achterin voor opladen
2 USB-aansluitingen voorin
17" lichtmetalen velgen 'HALONG'
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbumper met onderafwerking glanzend zwart en verchroomde sierstukken
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
Airco
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)