Uitleg onder motorkap

Financiën met Citroën goed geregeld

Bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel helpen we u ook met de financiering en verzekering van uw Citroën. Hiervoor hebben we het Citroën Betaalplan of Citroën Private Lease. En met Citroën Assurance wordt uw auto in geval van schade door Autobedrijf Broere in ere hersteld.

Kopje koffie

Citroën Betaalplan

Met het Citroën Betaalplan betaalt u uw auto in maandelijkse termijnen. Na de laatste betaling is de auto uw eigendom. Dit maakt een scherpe financiering mogelijk. Met de vaste looptijd en het vooraf vastgestelde rentepercentage weet u precies waar u aan toe bent. Het is ook mogelijk om aan het eind van de looptijd een bedrag open te laten staan. Na een restantbetaling wordt de auto helemaal van u. Maar u kunt tevens besluiten om de auto in te ruilen, omdat de inruilwaarde van een goed onderhouden auto vaak hoger is dan de restantbetaling.

C4 Cactus

Verzekering op maat met Citroën Assurance

Niemand zit te wachten op een noodgevallen. Met Citroën Assurance weet u zeker dat u in een noodgeval snel en vakkundig geholpen wordt, waar u ook bent. Citroën-rijders profiteren van een complete autoverzekering met uitstekende dekking tegen een scherpe premie. Bij Citroën stelt u zelf uw verzekering samen, zodat u nooit teveel betaalt. Naast de WA en Volledig Cascoverzekering kunt u kiezen uit een aantal modules, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Verkoopgesprek

Citroën Private Lease

Private lease is een bijzondere vorm van huren, speciaal voor particulieren. Doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies. Geen gedoe dus met verkopen of inruilen in de toekomst. Zonder onverwachte kosten rijdt u zorgeloos in de auto waar u blij van wordt. Want ook bij het personaliseren van de uitvoering verplichten wij u tot niks.