Citroën C5 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross SUV

Rijklaar vanaf
€39.870
Private lease p.m. vanaf
€695

Comfort Class SUV

Gaat u voor de Citroën C5 Aircross, dan krijgt u alles wat een SUV kan hebben. Grote wielen, een gespierd uiterlijk en een grote bodemvrijheid. Door zijn karakter en de vele personalisatiemogelijkheden herkent u de stijl van Citroën. Denk aan het Citroën Advanced Comfort®-programma met Progressive Hydraulic Cushions™. Alsof u zweeft over de weg! Achterin beschikt u over drie losse stoelen met verstelbare rugleuning, die kunnen worden verschoven en neergeklapt. De uitstraling van het interieur is warm en chic.

Citroën C5 Aircross SUV

Personalisatiemogelijkheden

De 4,5 meter lange C5 Aircross biedt veel mogelijkheden om de SUV 100% naar uw zin te maken. We bieden 30 kleurcombinaties voor de carrosserie en 5 interieurambiances die spelen met licht, warmte en verfijning. Het dak eraf? U kunt de nieuwe Citroën C5 Aircross uitrusten met een panoramisch schuif-/kanteldak. En met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën is de C5 Aircross een SUV van de nieuwste generatie.

Citroën C5 Aircross SUV

Private Lease

Wat betreft technologie maakt de nieuwste Citroën SUV alles waar waarom ons merk bekend staat. Vloeiende, grafische vormen die passen bij het rijcomfort van deze nieuwe SUV. Maar dan nóg gedurfder wat betreft design. Echt een auto om in gezien te worden. Zorgeloos comfortabel rijden zonder een grote investering? Kies dan voor Citroën Private Lease met een vast en gunstig maandbedrag.

Citroën C5 Aircross SUV

Ook als C5 Aircross SUV Hybrid

De Citroën C5 Aircross SUV is leverbaar met zuinige PureTech benzinemotoren of als Citroën C5 Aircross SUV Hybrid. De C5 Aircross SUV Hybrid is uitgerust met de PureTech benzinemotor in combinatie met een elektromotor (gecombineerd vermogen 225 pk). Zo kunt u kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij uw behoeften past. Geïnteresseerd in de Citroën C5 Aircross Hybrid? Navigeer dan naar de online showroom van de Hybrid-uitvoering.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

C5 Aircross SUV in beeld 📷

C5 Aircross SUV in beeld 🎥

Door zijn karakter en de vele personalisatiemogelijkheden herkent u de stijl van Citroën. Denk aan het Citroën Advanced Comfort®-programma met Progressive Hydraulic Cushions™. Alsof u zweeft over de weg! Ontdek de C5 Aircross SUV in de video's.

Citroën C5 Aircross SUV & C5 Aircross SUV Hybrid brochure

Service bill

Citroën C5 Aircoss SUV prijslijst

Taxi location pin

Citroën C5 Aircross SUV & C5 Aircross SUV Hybrid accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën C5 Aircross SUV of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km