Citroën Jumper

Citroën Jumper

Rijklaar vanaf
€28.800
excl. BTW

De Jumper wérkt voor uw bedrijf

Met de Citroën Jumper wordt uw bedrijf ook op de weg zichtbaar. De voorkant van de Jumper straalt tot in de grille betrouwbaarheid en kracht uit. Met de Jumper beschikt u over een gestroomlijnde bedrijfswagen die bovendien functioneel, veilig en zuinig in gebruik is.

Citroën ë-Jumper

Op maat voor uw beroep

De Citroën Jumper onderscheidt zich in zijn segment met de enorme binnenruimte ten opzichte van de buitenmaten. Afhankelijk van de doeleinden van uw Jumper, kiest u uit allerlei volumecombinaties. Een bedrijfswagen op maat met keuze uit verschillende configuraties: drie hoogtes, vier lengtes en een nuttig laadvolume tot wel 17 kubieke meter. De specialisten van Autobedrijf Broere leven zich graag in om de maatwerkmogelijkheden voor uw organisatie toe te lichten. Deze veelzijdige bestelwagen is goed in het beantwoorden van uw vervoersbehoeften. Net zoals u goed bent in úw vak. Kortom: de Jumper is ontworpen om te werken, voor het beste resultaat!

Citroën Jumper

Zo maakt de Jumper het verschil

  • Geheel op maat te configureren
  • Méér ruimte, ook voor zware ladingen
  • Visitekaartje van uw bedrijf
  • Diverse op- en ombouw mogelijkheden
  • Ook leverbaar als 100% elektrische variant
Citroën ë-Jumper

Ook als 100% elektrische ë-Jumper

De Citroën Jumper is ook leverbaar als 100% elektrische ë-Jumper. Deze elektrisch aangedreven variant doet geen concessies aan de prestaties en functionaliteiten van de bedrijfswagen met dieselmotor. Geïnteresseerd in de Citroën ë-Jumper? Navigeer dan naar de online showroom van het elektrische model.

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

Jumper in beeld 📷

Jumper in beeld 🎥

Citroën biedt een compleet gamma bedrijfswagens aan met keuze uit 4 lengtes (4,963 m - 6,363 m) en 3 hoogtes (2,254 m - 2,764 m). De rechte vormen van de laadruimte zorgen voor een maximaal laadvolume. Bekijk de Jumper in actie in de video.

Citroën Jumper & ë-Jumper brochure

Service bill

Citroën Jumper & ë-Jumper prijslijst

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën Jumper of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km