Citroën C5 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Rijklaar vanaf
€42.960
Private lease p.m. vanaf
€689

Ë-Comfort Class SUV

De plug-in hybride aandrijflijn van de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid vergroot het rijplezier. Hij koppelt de voordelen van het gebruik van de elektrische rijmodus voor dagelijkse ritten (actieradius tot wel 64 kilometer met de laatste generatie accupakket) aan de onbeperkte actieradius van een benzinemotor bij langere ritten. Bovendien kunt u met de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid profiteren van een korting op de motorrijtuigenbelasting.

Citroën C5 Aircross SUV

100% efficiënt rijden

De veelzijdige Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid combineert dankzij de 81,2 kW sterke elektromotor alle voordelen van 100% elektrisch rijden bij de dagelijkse kortere ritten (elektrische actieradius van tot wel 64 km volgens de WLTP-cyclus) met de actieradius van de PureTech 150 of PureTech 180 Stop & Start benzinemotor. Ook lange afstanden kunt u dus probleemloos afleggen. De geëlektrificeerde 8-traps automatische transmissie ë-EAT8 heeft een aangepast schakelprogramma voor nog soepeler en prettiger rijden. In de Brake-modus wordt meer energie teruggewonnen als de bestuurder remt of het gas loslaat.

Citroën C5 Aircross SUV

Private Lease

Wat betreft technologie maakt de nieuwste Citroën SUV alles waar waarom ons merk bekend staat. Vloeiende, grafische vormen die passen bij het rijcomfort van deze nieuwe SUV. Maar dan nóg gedurfder wat betreft design. Echt een auto om in gezien te worden. Zorgeloos comfortabel rijden zonder een grote investering? Kies dan voor Citroën Private Lease met een vast en gunstig maandbedrag.

Citroën C5 Aircross SUV

Te bewonderen aan de Lekdijk

Wat betreft technologie maakt de nieuwste Citroën SUV alles waar waarom ons merk bekend staat. Vloeiende, grafische vormen die passen bij het rijcomfort van deze nieuwe SUV. Maar dan nóg gedurfder wat betreft design. Echt een auto om in gezien te worden. We verklappen graag alle nieuwtjes. Vanaf nu kan de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel bewonderd en besteld worden.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

C5 Aircross SUV Hybrid in beeld 📷

C5 Aircross SUV Hybrid in beeld 🎥

Door zijn karakter en de vele personalisatiemogelijkheden herkent u de stijl van Citroën. Denk aan het Citroën Advanced Comfort®-programma met Progressive Hydraulic Cushions™. Alsof u zweeft over de weg! Ontdek de C5 Aircross SUV Hybrid in de video's.

Citroën C5 Aircross SUV & C5 Aircross SUV Hybrid brochure

Service bill

Citroën C5 Aircoss SUV prijslijst

Taxi location pin

Citroën C5 Aircross SUV & C5 Aircross SUV Hybrid accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km