Home - Citroën

Citroën modellen

Citroën service & onderhoud

Contact opnemen

Onze Citroën acties

Acties

Image
Citroën Take en Go Days

Citroën take & go DAYS: voorraadvoordeel tot 2.500

Profiteer deze maand bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel van extra voorraadvoordeel tot 2.500 op onze best verkopende Citroën-modellen
Image
Citroën Business Days 5+5+5

Citroën Business Days: 5 jaar garantie & 5 jaar financieren tegen 5% rente

Nu op alle Citroën bedrijfswagens aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Business Days! Een Citroën bedrijfswagen is de meest comfortabele partner voor professionals.

Citroën direct leverbaar

Accutest

Uw Citroën onderhouden

Als Citroën Erkend Reparateur biedt Autobedrijf Broere u een aantal zekerheden. Zo zijn onze technisch specialisten echte vakmensen met liefde voor hun vak. Zij kennen uw auto als geen ander en werken uiterst zorgvuldig. Vanzelfsprekend passen wij originele, kwalitatief hoogwaardige onderdelen toe bij onderhoud en reparatie. Heeft uw Citroën al een aantal jaren "ervaring"? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor Eurorepar onderdelen. Bij Autobedrijf Broere kunt u altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Teamfoto

Uw Citroën-dealer en Citroën Erkend Reparateur

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot de moderne Citroën-dealer, Carver-dealer en Eurorepar Car Service autobedrijf in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Autoshow jaren '70

Sinds de jaren '60 Citroën-dealer

Autobedrijf Broere is in de jaren ‘50 van de vorige eeuw opgericht door Piet Broere sr. Later kwam ook zijn broer Dick Broere in het bedrijf. Gestart als onderhoudsbedrijf voor vrachtwagens en tractoren werd het familiebedrijf in de jaren '60 de trotse dealer van het Franse merk Citroën.

Neem contact op