Citroën ë-Berlingo VAN

Citroën ë-Berlingo VAN

Rijklaar vanaf
€33.050
excl. BTW

Ontdek het ë-comfort van de ë-Berlingo VAN

De ë-Berlingo VAN helpt de productiviteit van ondernemers te verhogen dankzij de toepassing van nieuwe technologie, zonder dat dat ten koste gaat van de flexibiliteit en de laadcapaciteit, maar mét alle voordelen van elektrisch rijden.

Citroën ë-Berlingo VAN

100% comfortabele cabine

Het ongeëvenaard comfortabele en functionele interieur is een groot pluspunt van de ë-Berlingo VAN. U geniet van een uitstekend rijcomfort dankzij de hoogstaande geluidsisolatie en de ongekend soepele vering. Ook de hoge zitpositie en de prettige stoelen dragen bij aan het algehele comfort. De cabine kan bovendien gemakkelijk als rijdend kantoor worden gebruikt! De Citroën ë-Berlingo VAN biedt werkelijk ongekende gebruiksmogelijkheden.

Citroën ë-Berlingo VAN

Geen concessies

De nieuwe elektrische Citroën ë-Berlingo VAN doet qua flexibiliteit, binnenruimte en laadvermogen niet onder voor de uitvoeringen met benzine- of dieselmotor. Deze uitvoering biedt niet alleen het comfort van elektrisch rijden maar ook toegang tot de in steeds meer steden ingevoerde milieuzones. En daarbij beschikt hij over een actieradius van tot wel 275 km.

Citroën ë-Berlingo VAN

Veelzijdig en flexibel

Het accupakket van de elektrische Citroën ë-Berlingo Van is ingebouwd in de bodem van de auto. Daardoor konden de inhoud en vorm van de laadruimte ongewijzigd blijven. De Citroën ë-Berlingo Van is daarmee een bedrijfsauto die u alle ruimte biedt en die veelzijdig en flexibel is. Zoals een laadvolume van 3,30 tot 3,80 m3 bij de M-uitvoering en van 3,90 tot 4,40 m3 bij de XL-uitvoering.

Laadoplossingen

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

ë-Berlingo VAN in beeld 📷

Berlingo VAN in beeld 🎥

Het ongeëvenaard comfortabele en functionele interieur is een groot pluspunt van de Berlingo VAN. U geniet van een uitstekend rijcomfort dankzij de hoogstaande geluidsisolatie en de ongekend soepele vering. Ontdek de Berlingo VAN in de video's.

Citroën Berlingo VAN & ë-Berlingo VAN brochure

Service bill

Citroën Berlingo VAN & ë-Berlingo VAN prijslijst

Taxi location pin

Citroën Berlingo VAN & ë-Berlingo VAN accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën ë-Berlingo VAN of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km