Citroën C4 / ë-C4

Citroën ë-C4

Rijklaar vanaf
€40.140
Private lease p.m. vanaf
€555

De nieuwe generatie elektrische hatchback

Het hoge voorkomen, de grote wielen en de vloeiende lijnen onderstrepen het vastberaden karakter van de Citroën ë-C4. Onder zijn aerodynamische uiterlijk herbergt hij een zee van ruimte. Zijn voorzijde heeft de nieuwe kenmerkende designelementen van Citroën: de verchroomde chevrons strekken zich uit tot aan de over twee niveaus verdeelde full led-verlichting

Citroën C4 / ë-C4

Reizen in ë-comfort class

De 100% elektrische Citroën ë-C4 heeft dezelfde kenmerken als de benzine- en dieseluitvoeringen. Hij ziet er hetzelfde uit en is even comfortabel en praktisch. De ë-C4 rijdt niet alleen prettig, volkomen geruisloos en zonder uitstoot van CO2, hij is ook welkom in elke milieuzone. Met zijn elektromotor met een vermogen van 136 pk heeft de ë-C4 een actieradius van tot wel 357 km (WLTP-cyclus).

Citroën C4 / ë-C4

Private Lease

De Citroën ë-C4 is voorzien van 20 technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maken. Zorgeloos in de comfortabele Citroën ë-C4 rijden zonder een grote investering? Kies dan voor Citroën Private Lease met een vast en gunstig maandbedrag.

Citroën C4 / ë-C4

Uniek comfort

In het interieur van de Citroën C4 ervaart u de meerwaarde van het Citroën Advanced Comfort®-programma. De vering met Progressive Hydraulic Cushions® absorbeert oneffenheden in het wegdek. De stoelen zitten als fauteuils. Alle inzittenden beschikken over handige opbergruimtes en over veel beenruimte, ook achterin. De bagageruimte is bijzonder royaal en gemakkelijk in en uit te laden dankzij de lage en brede laaddrempel.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

ë-C4 in beeld 📷

ë-C4 in beeld 🎥

Benieuwd naar alle mogelijke aandrijvingen, naar het comfort en andere eigenschappen van de Citroën ë-C4? Bekijk dan de video's.

Citroën C4 & ë-C4 brochure

Service bill

Citroën ë-C4 prijslijst

Taxi location pin

Citroën C4 & ë-C4 accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën ë-C4 of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km