Citroën Ami Cargo

Citroën Ami Cargo

Micromobiliteit voor de zakelijke gebruiker

De Citroën Ami is in Frankrijk gepresenteerd als Ami Cargo. Hij biedt een unieke oplossing voor bedrijven. Al het vernuft van de Ami nu ook met een laadruimte die speciaal is ontworpen voor emissieloze micromobiliteit van bedrijven. De Ami Cargo is zonder B-rijbewijs en tegen opmerkelijk lage kosten te rijden. Samen met zijn functionele en kleurrijke design heeft de Ami daarmee alles in zich om uit te groeien tot een nieuw icoon van Citroën.

Citroën Ami Cargo

Logistieke uitdagingen

De Ami Cargo is het antwoord op de nieuwe logistieke uitdagingen van onder meer bezorgdiensten, winkeliers, zzp’ers, overheidsinstellingen en industriële bedrijven. De Ami Cargo is een ultracompact elektrisch bedrijfsvoertuig met een bijzonder lage TCO, dat met name is ontwikkeld voor distributieactiviteiten in de stad. Hij combineert alle voordelen van de Ami met een optimaal gevormde en flexibele laadruimte. Dankzij de ultracompacte afmetingen (L/B/H: 2,41/1,39/1,52 m) is er altijd een parkeerplek te vinden. En met een draaicirkel van slechts 7,20 meter is de Ami Cargo uitermate wendbaar.

Citroën Ami Cargo

Officiële introductie Ami Cargo in Nederland

Het is nog niet bekend wanneer de Citroën Ami Cargo op de Nederlandse markt geïntroduceerd wordt. Rekening houdend met wettelijke en fiscale regelgeving streeft Citroën hier naar dezelfde opties voor de inzetbaarheid van de Ami als in Frankrijk. De Nederlandse prijzen voor koop en leasing worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt.

Citroën Ami Cargo

400 liter laadvolume

De Ami Cargo heeft een innovatief interieur met een laadvolume van 400 liter. Ook heeft hij een scheidingswand tussen de bestuurdersplaats en de laadruimte en een modulair plateau waarmee een mobiel kantoor kan worden gecreëerd of dat een in 2 standen verstelbare vlakke laadvloer vormt. De Ami Cargo heeft een actieradius van max. 75 kilometer en een topsnelheid van 45 km/h.

Ami Cargo in beeld 📷

Ami Cargo in beeld 🎥

Benieuwd naar de beelden van de Citroën Ami? Bekijk dan de video's.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën Ami Cargo, de Carver Cargo of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.

Houd mij op de hoogte