Verkoopteam Broere

Trots op ons brede bedrijfswagengamma

Autobedrijf Broere is trots op haar brede bedrijfswagengamma. “Elk type ondernemer en iedere zzp-er met mobiliteitsbehoefte kunnen we met maatwerk bedienen met onze modellen Berlingo Van, Jumpy en Jumper”, weet Peter Feleus, verkoopleider van Autobedijf Broere. “En minstens net zo mooi: we kénnen onze klanten en staan altijd voor ze klaar. Dat is de kracht van een regionale dealer die langs korte lijnen werkt en in persoonlijke oplossingen denkt.”

De bedrijfswagens van Citroën zijn razend populair. De fraai gelijnde, compacte, comfortabele, zuinige en praktische Berlingo Van geldt in het bestelwagensegment als een regelrechte verkooptopper. In Frankrijk is de Berlingo zelfs uitgegroeid tot een begrip van mytische omvang”, glimlacht verkoopadviseur Gerard Molenaar. “De Nederlandse markt heeft ‘m ook omarmd, zo blijkt uit de cijfers én de lovende gebruikersreacties. In onze regio rijden er ook heel wat van rond.”

Een flinke maat groter is er de Jumpy, een uiterst praktische en degelijke alleskunner met het rijcomfort van een personenauto én voorzien van het label ‘Bedrijfsauto van het Jaar’! Een segment groter treffen we de imposante Jumper, verkrijgbaar in vier verschillende lengte- en drie hoogte uitvoeringen en net als zijn ‘broertjes’ voorzien van adembenemend veel laadruimte en een zeer representatieve uitstraling. “Alle bedrijfswagenmodellen van Citroën zijn in vrijwel alle denkbare uitrustingsvarianten bestelbaar en vanaf heden ook in een volledig elektrische variant leverbaar”, zegt Piet Broere, eigenaar van Autobedrijf Broere. “Onze bedrijfswagenspecialist Gerard Molenaar maakt graag een afspraak om alle wensen en behoeften in alle rust te inventariseren en met een passend aanbod te komen.”

Interessant aan de bedrijfswagens van Citroën is ook dat ze uitstekend scoren inzake ‘total cost of ownership’, oftewel het totale kostenplaatje. “Ze zijn gunstig in aanschaf en hebben lage onderhoudskosten”, zegt Gerard Molenaar. “Dat en de persoonlijke aanpak van een betrokken dealer-dicht-bij-huis is voor veel van onze klanten een belangrijke reden om met Autobedrijf Broere in zee te gaan. Wij zijn blij met dat vertrouwen en trots dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt.”

Bij Aafke Citroën Jumpy

Bij Aafke

Bij een veelzijdig bedrijf horen veelzijdige bedrijfswagens. Dus koos ‘Bij Aafke bloemen . wonen . workshops’ voor de Citroën Jumpy. “We hebben er inmiddels twee van rond rijden”, vertelt eigenares Aafke Ligthart. “Ze voldoen volledig aan al onze behoeften op het vlak van transport, gebruiksgemak, kosten en comfort.”

“Toen we pas begonnen met de zaak hadden we een bedrijfswagen waar nogal wat op aan te merken viel. Vandaar dat we al snel in overleg gingen over een nieuwe bus. We wilden zo’n aankoop doen bij een regionale dealer en kwamen in contact met Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel. Daar kregen we een perfect advies dat totaal aansloot bij onze wensen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we ook onze tweede Jumpy bij Broere kochten.”

Bij het in Krimpen aan de Lek gevestigde Bij Aafke kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht voor bloemen voor ‘zomaar’ of bijzondere gelegenheden, speciaal bloemwerk, dried en slik flowers, woonaccessoires, interieuradvies en workshops. Daarnaast biedt de onderneming ruimte voor dagbesteding voor mensen met een beperking en biedt men jongeren en jongvolwassenen een interne opleiding die kan leiden tot uitstroom naar de detailhandel en flower & design. “Je ziet het: we zijn meer dan alleen een bloemenwinkel”, glimlacht Aafke Ligthart. “Bij die dynamiek past dynamisch transport. Onze Jumpy’s zijn ook wat dat betreft een schot in de roos.’

“Ze voldoen volledig aan al onze behoeften op het vlak van transport, gebruiksgemak, kosten en comfort.”
Aafke Ligthart - Bij Aafke
Van Eijk Installatietechniek Citroën Jumpy

Van Eijk Installatietechniek

Acht jaar geleden stapte Van Eijk Installatietechniek voor zijn bedrijfsauto’s over naar het merk Citroën en ging men in zee met Autobedrijf Broere. Het was een keuze gebaseerd op zowel affectieve als zakelijke gronden, erkent Dirk van Eijk, eigenaar van de in Bergambacht gevestigde onderneming. “Privé hadden we kort daarvoor een Citroën personenauto aangeschaft bij Broere. We werden uitstekend geholpen. Een prima ervaring dus.

Niet veel later wilden we één van de bedrijfswagens laten vervangen. De Citroën Jumpy bleek een uitstekende optie vanwege haar ruimte, haar sterke motor, haar prima toegankelijkheid en haar comfort en rijeigenschappen. Kortom: we waren er snel uit. Nee, geen moment spijt van gehad! Sterker nog: we rijden inmiddels met vier Jumpy’s naar onze klanten. Mijn monteurs en ik zijn er zeer tevreden over.”

De Jumpy’s worden door Van Eijk ingezet voor alle installatiewerk en beschikken over een uitgekiende en efficiënte bedrijfswageninrichting. “Ook als chauffeur ontbreekt het je aan niets”, spreekt Dirk van Eijk namens zijn team. “Hoewel je toch in een behoorlijk grote bus rijdt, voelt het alsof je in een personenauto zit. En wat de stoelen betreft: die bieden een weldadige luxe. Je mag er daarom op rekenen dat onze volgende bedrijfswagen wéér een Citroën zal zijn. In het verleden reden we andere merken, maar dat is voltooid verleden tijd, ha ha!”

Hoewel je toch in een behoorlijk grote bus rijdt, voelt het alsof je in een personenauto zit.
Dirk van Eijk - Van Eijk installatietechniek
APKO Citroën Jumpy

APKO Electric

Tien jaar geleden stapte APKO Electric bv met haar bedrijfswagens over naar het merk Citroën en werd men klant bij Autobedrijf Broere. “Zowel het merk als de dealer bevallen uitstekend”, zegt Perry Kornaat, samen met zijn broer Kevin en hun vader Arie eigenaar van het in Krimpen aan de Lek gevestigde bedrijf.

“Wij maken groepenkasten”, geeft Perry Kornaat kort maar krachtig de kernactiviteit van de familieonderneming aan. “Dat doen we inmiddels ruim twaalf jaar. De naam APKO is opgebouwd uit de voornamen van Joop (geboren als Arie-Johannes) en Perry. KO staat voor Kornaat. Onze klanten zijn kleine en grote installateurs én de groothandel. Voor transport en service hebben we de beschikking over drie Citroëns waarmee we het hele land doorkruisen: een Berlingo en twee Jumpy’s.

De auto’s zijn praktisch, comfortabel, kostentechnisch aantrekkelijk én heel bedrijfszeker. We hebben er nog nooit een noemenswaardig probleem mee gehad. En áls er zich eens iets kleins voordoet, dan worden we snel en goed geholpen door de mensen van Autobedrijf Broere; een fijne zaak, prima georganiseerd, klantvriendelijk, betrokken en lekker dichtbij in onze eigen Krimpenerwaard. Ook mooi: ze komen de auto desgewenst ophalen en terugbrengen, inclusief een wasbeurt!”

De Citroën Berlingo wordt door APKO Electric vooral gebruikt voor het vervoer van kleiner materiaal, de Jumpy’s voor service, het afleveren van de eindproducten en andere werkzaamheden op locatie bij de klant. Je kunt er heel veel in kwijt”, weet Perry Kornaat uit ruime ervaring. “Daarnaast kun je er prima een aanhanger achter kwijt. Kortom: een bedrijfsauto die perfect past bij onze activiteiten!”

“Daarnaast kun je er prima een aanhanger achter kwijt. Kortom: een bedrijfsauto die perfect past bij onze activiteiten!”
Perry Kornaat - APKO Electric
Van Holst Schilderwerken Citroën Jumpy

Van Holst Schilderwerken

Natuurlijk moet een bedrijfswagen voldoen aan een aantal ‘zakelijke’ kwaliteiten zoals ruimte, trekkracht, laadvermogen en comfort. Er is echter nóg een component die belangrijk is: de representativiteit. “En dat was voor mij de doorslaggevende reden om een Citroën Jumpy aan te schaffen”, zegt huisschilder Lennard van Holst uit Krimpen aan de Lek.

En daarmee zegt Van Holst geen woord teveel! Zijn Citroën Jumpy is absoluut een beauty van de buitencategorie. Het wit glanst je tegemoet, de in de carrosseriekleur mee gespoten bumpers zorgen voor een chique uitstraling, de sidebars zorgen voor stoere accenten en de lichtmetalen velgen maken het plaatje af. “Ik vind het enorm belangrijk om met een nette auto bij mijn klanten aan te komen”, legt Lennard van Holst uit.

“De kwaliteit die ik met Van Holst Schilderwerken lever moet ook terug te zien zijn in de uitstraling van mijn bedrijfswagen.” Dat hij koos voor een Citroën Jumpy en Autobedrijf Broere berust allesbehalve op toeval. “Ik rijd regelmatig over de dijk van Krimpen aan de Lek naar Krimpen aan den IJssel en passeer dan onderweg het bedrijf van Broere. Ik zag hem meermalen staan: de Jumpy. En elke keer werd ik er verliefder op. Uiteindelijk besloot ik binnen te stappen. Mijn enthousiasme werd nóg groter door de manier waarop ik ontvangen werd. Samen met de verkoopadviseur stelde ik mijn eigen bedrijfswagen samen tot ie compleet naar mijn zin was. En de prijs die ik daarvoor moest betalen: super aantrekkelijk. Voor een prettig bedrag zit ik gebeiteld en geniet ik iedere dag van de betrouwbaarheid en de uitstraling van mijn Jumpy. Ja, ik ben nog steeds verliefd!”

De kwaliteit die ik met Van Holst Schilderwerken lever moet ook terug te zien zijn in de uitstraling van mijn bedrijfswagen.
Lennard van Holst - Van Holst Schilderwerken
Loonbedrijf van der Hoek Citroën Berlingo

Loonbedrijf G. van der Hoek

Bij Loonbedrijf G. van der Hoek uit Lekkerkerk zijn ze fan van Citroën én garagebedrijf Broere. Het bewijs daarvoor vinden we in het wagenpark van de familieonderneming waarin we liefst tien Berlingo VAN’s en één Jumpy XL aantreffen.

“We zijn zeer tevreden over onze Citroëns in het algemeen en Broere in het bijzonder”, vertelt Dirry van der Hoek, die samen met haar zus Anita de regie voert over het door hun vader gestichte bedrijf. “De Berlingo Van is niet alleen kostentechnisch heel interessant, ze biedt ook verrassend veel ruimte voor het werkmateriaal, waaronder: trilplaten, hamers, stootijzers, harken et cetera.” “Mooi is daarnaast dat de Berlingo Van zeer bedrijfszeker is”, vult Anita van der Hoek aan. “De prijs-kwaliteitverhouding klopt precies en dat is bij andere merken soms minder in evenwicht. Voor de Jumpy XL geldt hetzelfde. Die biedt enorm veel ruimte en rijdt geweldig!”

Het team van Loonbedrijf G. van der Hoek is actief in de grond- weg en waterbouw en in de agrarische sector. Ook particuliere klanten kunnen er terecht. “We werken veel in de Krimpenerwaard maar ook in de regio Rotterdam/Den Haag”, zegt Dirry van der Hoek. “Betrouwbare auto’s die wat kunnen verstouwen aan kilometers en lading zijn daarbij van groot belang. Citroën beantwoordt aan die behoefte en garagebedrijf Broere zorgt voor de finishing touch: lekker dichtbij, servicebewust en altijd meedenkend. We zijn er al jaren erg enthousiast over.”

We zijn zeer tevreden over onze Citroëns in het algemeen en Broere in het bijzonder
Dirry van der Hoek - Loonbedrijf G. van der Hoek
De Groot Wonen en Slapen Citroën Berlingo VAN

De Groot Wonen en Slapen

De Groot Wonen & Slapen is een begrip in de Krimpenerwaard en zelfs daarbuiten. Logisch, want het Lekkerkerkse bedrijf heeft alles in huis op het gebied van pvc- en laminaat vloeren, vloerbedekking meubels, bedden, gordijnen, jaloezieën, plissés en behang. Voeg daarbij de perfecte advisering en service en het succesverhaal is rond!

Om de grote klantenkring optimaal te bedienen zijn betrouwbare bedrijfswagens van groot belang. “Wij kiezen al jaren voor Citroën”, vertelt Renata de Groot, eigenaar van het familiebedrijf uit Lekkerkerk. “Zakelijk rijden we een Berlingo VAN en een Jumper. De Berlingo zetten we vooral in voor het vervoer van horren, gordijnen en raamdecoraties. En wat grappig is: je kunt er ook precies een relaxfauteuil in kwijt! De Jumper is voor de grotere stukken waaronder meubels, tapijten en onze pvc- en laminaatvloeren. Onze medewerkers zijn over beide auto’s erg enthousiast. De ruimte, het rijcomfort en de extra’s zoals navigatie, de lage instap en het waarschuwingssysteem bij achteruitrijden zijn absolute pluspunten. Ook het feit dat onze stoffeerders rechtop kunnen staan in de laadruimte van de Jumper, is een pre. Je moet namelijk weten dat het hier gaat om mannen van bovengemiddelde lengte, ha ha!”

Dat De Groot Wonen & Slapen zaken doet met Autobedrijf Broere is niet verwonderlijk, zegt Renata de Groot. “Broere is een onderneming die net als wij waarde hecht aan persoonlijke service. Dat spreekt ons aan. Ook het feit dat het bedrijf in Krimpen is gevestigd, is prettig. Je hoeft nooit de Algerabrug over voor een onderhoudsbeurt of reparatie! Ideaal voor elke Krimpenerwaardse ondernemer!”

Ook het feit dat onze stoffeerders rechtop kunnen staan in de laadruimte van de Jumper, is een pre.
Renata de Groot - De Groot Wonen en Slapen