Citroën C3

Citroën C3

Rijklaar vanaf
€19.990
Private lease p.m. vanaf
€389

Ultiem comfort met Advanced Comfort Seats en 12 rijhulpsystemen

De  Citroën C3 heeft een expressief design en biedt comfort, personaliserings-mogelijkheden en connectiviteit. De C3 (met als voorvader de beroemde 2CV) is een auto om op slag verliefd op te worden. Met zijn charismatische voorkant straalt de C3 energie uit. Zijn hoogte en welvingen worden door de verlichting geaccentueerd. De C3 in bijvoorbeeld Spring Blue heeft een trendy look met grafische elementen. Verder beschikt de Citroën C3 over technologieën zoals Advanced Comfort® en ConnectedCAM Citroën™. Komt u een keer langs in Krimpen? Bij Autobedrijf Broere nemen we de tijd om alle autogeheimen te onthullen.

Citroën C3

Geïnspireerd op de CXPERIENCE

De C3 is direct te herkennen aan zijn front waarvan het design is geïnspireerd op de CXPERIENCE concept car. De visueel verhoogde motorkap, de frisse lijnvoering en de LED-koplampen en -dagrijverlichting geven de compacte hatchback een nog bredere look. De mistlampen worden omringd door nieuwe designelementen, die in verschillende kleuren kunnen worden gespecificeerd. Aan de zijkant vallen vooral de  Airbumps® op die niet alleen bescherming bieden, maar ook het stoere en onderscheidende karakter van de C3 benadrukken.

Citroën C3

Private Lease

Om een uniek comfort te bieden is de Citroën C3 ontwikkeld volgens de filosofie van het Citroën Advanced Comfort®-programma. De ruim bemeten Advanced Comfort Seats maken het rijden in deze compacte auto extra comfortabel. Zorgeloos comfortabel rijden zonder een grote investering? Kies dan voor Citroën Private Lease met een vast en gunstig maandbedrag.

Citroën C3

Eindeloos combineren

De Citroën C3 is leverbaar in 7 carrosseriekleuren en met 4 Color Packs. Het zwevende dak is een opvallend stijlkenmerk van de C3. Dit dak accentueert het dynamische silhouet en is bij bepaalde uitrustingsniveau's leverbaar in vier kleuren. De verhouding tussen het plaatwerk en het glasoppervlak geeft het design van de C3 een uitgebalanceerde look. Met fraaie dakdecoratie geeft u uw Citroën C3 een nog persoonlijker tintje. Eindeloos combineren dus!

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

C3 in beeld 📷

C3 in beeld 🎥

Omdat kleur het leven mooier maakt. Ontdek de Citroën C3. Met 97 kleurcombinaties en 3 dakkleuren. Ontdek de C3 in de video's.

Citroën C3 brochure

Service bill

Citroën C3 prijslijst

Taxi location pin

Citroën C3 accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën C3 of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km