Citroën C5 X

Citroën C5 X Hybrid

Rijklaar vanaf
€49.390
Private lease p.m. vanaf
€805

elke dag elektrisch rijden en alleen de verbrandingsmotor gebruiken wanneer nodig

De Citroën C5 X is niet alleen leverbaar met PureTech benzinemotoren maar ook als plug-in hybride. Een veelzijdige aandrijflijn die net zo geschikt is voor de dagelijkse korte ritten als voor onverwachte langere ritten, en die u alle vrijheid biedt. De C5 X Plug-in Hybrid staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Citroën C5 X

Het nieuwe vlaggenschip

Citroën presenteert zijn nieuwe vlaggenschip: de C5 X. Het model blaast het segment van grotere auto’s nieuw leven in met een origineel ontwerp dat de elegantie van een sedan en die dynamiek van een stationwagen combineert met de robuustheid van een SUV. De nieuwe Citroën C5 X is de meest geavanceerde interpretatie van de Citroën-filosofie, inclusief unieke comfortfeatures, een uitgesproken styling en toptechnologie zoals een 12-inch HD-touchscreen. De C5 X overtreft daarmee alle verwachtingen in deze klasse.

Citroën C5 X

Rijgenot met de plug-in hybride

Geruisloos, trillingsvrij en met een geluidsisolatie waardoor mede door de gelaagde zijruiten voor en achter nauwelijks enig geluid in het interieur doordringt: in de Nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid zijn het rij- en geluidscomfort van een ongeëvenaard niveau. Beide motoren werken samen om de auto soepel in beweging te brengen. De geëlektrificeerde automatische transmissie ë-EAT8 schakelt snel en werkt efficiënt. Hij vergroot het rijplezier dankzij het direct beschikbare koppel.

Citroën C5 X

Dagelijkse ritten elektrisch

De elektrische actieradius van de Citroën C5 X Hybrid is groot genoeg voor de meeste dagelijkse ritten. Zo rijdt u in de elektrische rijmodus:

  • met een actieradius tot wel 55 kilometer (WLTP meetcyclus)
  • geruisloos tot een snelheid van 135 kilometer per uur
  • milieu-verantwoord met CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

C5 X Hybrid in beeld 📷

C5 X Hybrid in beeld 🎥

De nieuwe Citroën C5 X Hybrid is de meest geavanceerde interpretatie van de Citroën-filosofie, inclusief unieke comfortfeatures, een uitgesproken styling en toptechnologie. Ontdek de C5 X Hybrid in de video's.

Citroën C5 X & C5 X Hybrid brochure

Service bill

Citroën C5 X prijslijst

Taxi location pin

Citroën C5 X & C5 X Hybrid accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën C5 X Hybrid of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km