Citroën C5 X

1.2 PT 130pk EAT8 Automaat Feel
  • stoelverwarming, pack drive assist, 19 inch velgen, camera, keyless
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 6.217 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-993-RB
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2022
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)481 X 187 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Citroën presenteert zijn nieuwe vlaggenschip: de C5 X. Het model blaast het segment van grotere auto’s nieuw leven in met een origineel ontwerp dat de elegantie van een sedan en de dynamiek van een stationwagen combineert met de robuustheid van een SUV. De nieuwe Citroën C5 X is de meest geavanceerde interpretatie van de Citroën-filosofie, inclusief unieke comfortfeatures, een uitgesproken styling en toptechnologie zoals een 12-inch HD-touchscreen. De C5 X overtreft daarmee alle verwachtingen in deze klasse.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn krachtige, soepele en zuinige 130 pk turbo benzinemotor en automatische 8- traps transmissie is dit een top auto. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, led-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter en led-dagrijverlichting.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Dual zone automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De parkeerhulp met achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. De regensensor reageert op de neerslag die op de voorruit belandt. Van een paar spatjes tot een hoosbui: de ruitenwissers weten wat ze te doen staat. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Ook schakel flippers aan het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en bekerhouder horen tot de voorzieningen op deze auto.

Veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Safety First: gaat u onaangekondigd over de lijn van uw rijstrook, dan waarschuwt de lane assist.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags (bestuurder + passagier / zij-airbags voor / gordijnairbags voor en achter)
10-inch HD-touchscreen
12V aansluiting (voorzijde middenconsole)
19” lichtmetalen velgen ‘Hephaïs Grey’ met Onyx black aero inserts
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met V-vormige LED-lichtsignatuur
Achteruitrijcamera met Top Rear Vision (180° weergave van ruimte achter de auto)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)