Jeep Compass

1.3T 4XE PHEV 190pk EAWD Aut Night Eagle
  • adaptive cruise control, camera. pdc v&a, mode 2 laadkabel, dab, navigatie, climate control
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 28.125 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-365-DZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)440 X 182 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. de auto is voorzien van een 4WD lock of low aandrijving.

Deze Jeep wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

In deze Jeep profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting en stof/lederen bekleding.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem met europa kaart. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook dual zone automatische airconditioning. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de parkeerhulp voor en achter en met achteruitrijcamera. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties.

De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Natuurlijk is er ook dual zone automatische airconditioning aanwezig. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control.

Veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
4 WD Lock / Low
8.4” Infotainment systeem, inclusief PHEV functionaliteit
18x7,0-inch lichtmetalen velgen
Automatische dualzone airconditioning
Bekleding Techno Leder/Stof
Bluetooth carkit
Climate control
Cruise control
Drowsy Driver Detection
Hill Descent Control
Led dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Premium (24 maanden)