Citroën ë-Jumper

Citroën ë-Jumper

Rijklaar vanaf
€62.630
excl. BTW

Royale keuze aan elektrische uitvoeringen

De Citroën ë-Jumper biedt alle kwaliteiten van de versies met een verbrandingsmotor inclusief de voordelen van een elektromotor en het comfort om de auto op afstand voor te verwarmen via de MyCitroën App. Deze volledig elektrische bedrijfsauto blinkt uit door een groot laadvolume van 8 tot 17m3 en een hoog laadvermogen tot 1.625 kilogram.

Citroën ë-Jumper

Diverse volumecombinaties

De Citroën ë-Jumper onderscheidt zich in zijn segment met de enorme binnenruimte ten opzichte van de buitenmaten. Afhankelijk van de doeleinden van uw ë-Jumper, kiest u uit allerlei volumecombinaties. Een bedrijfswagen op maat met keuze uit verschillende configuraties: drie hoogtes, vier lengtes en een nuttig laadvolume tot wel 17 kubieke meter. Deze veelzijdige bestelwagen is goed in het beantwoorden van uw vervoersbehoeften. Net zoals u goed bent in úw vak. Kortom: de ë-Jumper is ontworpen om te werken, voor het beste resultaat!

Citroën ë-Jumper

Twee accupakketten

De ë-Jumper breed inzetbaar voor bijvoorbeeld stadsdistributie, pakketbezorging maar ook voor service- en onderhoudsdiensten. De ë-Jumper is leverbaar met 37 kWh accupakket en een actieradius tot 117 km volgens WLTP. De versie met 70 kWh accupakket voorziet in een actieradius tot 224 km.

Citroën ë-Jumper

ë-comfort van de ë-Jumper

Met de elektrische Citroën ë-Jumper ervaart u een geheel nieuwe dimensie van comfortabel en ontspannen rijden:

  • Vrije toegang tot milieuzones;
  • Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid;
  • Een onmiddellijk beschikbaar koppel voor soepel en schokvrij rijden;
  • Op een slimme manier over het interieur verdeelde opbergruimtes.

Laadoplossingen

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

ë-Jumper in beeld 📷

Jumper in beeld 🎥

De rechte vormen van de laadruimte in de Citroën Jumper gesloten bestel zorgen voor een maximaal laadvolume. Bekijk de Jumper in actie in de video.

Citroën Jumper & ë-Jumper brochure

Service bill

Citroën Jumper & ë-Jumper prijslijst

Laadoplossingen

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën ë-Jumper of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km