Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

Rijklaar vanaf
€26.000
excl. BTW

De compagnon van iedere professional

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt de Citroën Jumpy gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Met zijn  rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie is de Jumpy de ideale compagnon voor de harde werker.

Citroën Jumpy

Jumpy brengt puur gemak

Of u nu mkb’er bent, een koeriersbedrijf heeft of werkzaam bent in de dienstverlening, de Citroën Jumpy is de ideale keuze voor de professional die een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen zoekt. Er is altijd een Jumpy die bij uw werk past, omdat deze bedrijfswagen in verschillende lengtes en uitvoeringen leverbaar is. Het is maar net waarvoor u de Citroën Jumpy nodig heeft. En schroom niet om het rijcomfort van de Jumpy een keer te testen. Als een personenauto!

Citroën ë-Jumpy Combi

Jumpy Dubbele Cabine of Combi

U kunt uw Citroën Jumpy laten uitvoeren met dubbele cabine (grijs kenteken), zodat u plaats krijgt voor 5 of 6 personen. Wenst u tot 9 personen personen op comfortabele wijze te vervoeren? Dan is de Jumpy Combi/ SpaceTourer (geel kenteken) uw ideale auto. Onze adviseurs horen graag waarvoor u de Jumpy wilt inzetten. Voor ieder bedrijf stellen wij de ideale Jumpy samen, passend bij het beschikbare budget.

Citroën ë-Jumpy

Ook als 100% elektrische ë-Jumpy

De Citroën Jumpy is ook leverbaar als 100% elektrische ë-Jumpy. Deze elektrisch aangedreven variant doet geen concessies aan de prestaties en functionaliteiten van de bedrijfswagen met dieselmotor. Geïnteresseerd in de Citroën ë-Jumpy? Navigeer dan naar de online showroom van het elektrische model.

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

Jumpy in beeld 📷

Jumpy in beeld 🎥

De Citroën Jumpy is ontworpen om te voldoen aan alle wensen van professionele gebruikers. Ontdek de Jumpy in de video's.

Citroën Jumpy & ë-Jumpy brochure

Service bill

Citroën Jumpy & ë-Jumpy prijslijst

Taxi location pin

Citroën Jumpy & ë-Jumpy accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën Jumpy of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Km