Citroën ë-Jumpy Combi / ë-SpaceTourer

Citroën ë-Jumpy Combi & ë-SpaceTourer

Rijklaar vanaf
€48.008

Grenzeloos genieten met de ë-SpaceTourer

Drie uitvoeringen en twee lengtes maken dat de Citroën ë-Jumpy Combi en ë-SpaceTourer zich in uiteenlopende variaties presenteert. En dan heeft u alle mogelijke indelingen en accessoires nog niet gezien. De Jumpy ë-Combi, ë-SpaceTourer Business en ë-SpaceTourer Business Lounge kenmerken zich alle drie met vele pluspunten. De grote overeenkomst is grenzeloos rijplezier. De juiste keuze hangt puur af van uw mobiliteitsbehoeften. In onze showroom in Krimpen aan den IJssel leggen we uit wat er allemaal mogelijk is. Hier alvast een voorproefje.

Citroën ë-Jumpy Combi / ë-SpaceTourer

Gemak dient de mens

Handsfree te bedienen schuifdeuren, een glazen panoramadak en een achterruit die open kan. Bovenal ongekend veel ruimte. De ë-SpaceTourer is er voor iedereen die ontspannen wil rijden en op z’n wenken bediend wil worden. De hoogte van de ë-SpaceTourer zorgt ervoor dat vrijwel alle parkeergarages toegankelijk zijn. En een nieuw platform in combinatie met een efficiënte 100% elektrische aandrijving heeft ervoor gezorgd dat de Citroën SpaceTourer maximaal scoort bij de Euro NCAP-tests.

Citroën ë-Jumpy Combi

Voor welke ë-Jumpy Combi of ë-SpaceTourer gaat u?

Citroën ë-Jumpy Combi

2, 3, 5, 6, 8 of 9 personen • De perfecte auto om er met het gezin of vrienden op uit te gaan. Het interieur is dankzij de verschuifbare en uitneembare stoelen flexibel in te delen.

Citroën ë-SpaceTourer Business

8 of 9 personen • Deze chique uitvoering is geschikt voor professioneel vervoer van personen. De opstelling van de zitplaatsen en de uitrusting zijn naar eigen wens te configureren.

Citroën ë-SpaceTourer Business Lounge

6 of 7 personen • Deze auto is bij uitstek geschikt voor professionele doeleinden, zoals VIP-vervoer. U tovert het elegante interieur in een handomdraai om in een mobiele werkruimte.

Citroën ë-Jumpy Combi / ë-SpaceTourer

Perfecte proporties: welke lengte kiest u?

Zowel de Citroën ë-SpaceTourer als de twee Business uitvoeringen zijn leverbaar in twee lengtes. De lengtes M en XL met verrassend veel binnenruimte. De multifunctionele ë-SpaceTourer past zich aan al uw behoeften aan. Welke uitvoering en lengte u ook wenst, de ë-SpaceTourer is een uitnodigend Citroën-model. Laat u verrassen bij Autobedrijf Broere.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

ë-Jumpy Combi & ë-SpaceTourer in beeld 📷

ë-Jumpy Combi & ë-SpaceTourer in beeld 🎥

De Jumpy ë-Combi, ë-SpaceTourer Business en ë-SpaceTourer Business Lounge kenmerken zich alle drie met vele pluspunten. De grote overeenkomst is grenzeloos rijplezier. De juiste keuze hangt puur af van uw mobiliteitsbehoeften. Bekijk de video's van de ë-Jumpy Combi en ë-SpaceTourer.

Citroën ë-Jumpy Combi & ë-SpaceTourer brochure

Service bill

Citroën ë-Jumpy Combi & ë-SpaceTourer prijslijst

Citroën acties

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën ë-Jumpy Combi, ë-SpaceTourer of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km