Citroën Business Finance is onze financiële partner voor alle zakelijke rijders en wagenparkbeheerders van één of meerdere auto’s van Citroën. Ook hiervoor is Autobedrijf Broere uw aanspreekpunt, zodat u zo min mogelijk omkijken heeft naar de financiële autozaken. Peter, Gerard en Piet informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Citroën Jumpy Dubbele Cabine

Operational Lease en Short Lease

Operational lease: full service
Operational lease is de meest complete leasevorm voor mobiliteit en service. Zowel voor financiële als praktische zaken van uw wagenpark. Bij deze vorm verschijnen auto’s niet op uw balans en kunt u zich zorgeloos richten op uw eigen vak.

Netto operational lease: grip houden op praktische zaken
Met operational lease houdt u zelf de regie op variabele kosten. U least de auto(‘s) tegen een gunstig bedrag per maand, zonder effect op uw balans. Onderhoud, reparatie en verzekeringen regelt u zelf.

Short lease: optimaal flexibel
Heeft u tijdelijk extra auto’s nodig? Met short lease profiteert u van een totaalpakket aan service voor een maximale looptijd van 12 maanden. En u loopt geen risico op onverwachte kosten.

Verkoopteam Broere

Financial Lease en Private Lease

Financial lease: voor kleine ondernemers
Bij financial lease blijft de auto op uw balans staan en ligt de nadruk op financiering. Aantrekkelijk hierbij is de investeringsaftrek bij de Belastingdienst. Met een vast maandbedrag aan rente en afschrijving weet u precies waar u aan toe bent. Ook kunt u bij deze vorm een slottermijn bepalen die lager is dan de inruilwaarde. Dat geeft weer financiële ruimte.

Private lease: ideaal voor ZZP’ers
Met private lease wordt u geen eigenaar van de auto, maar sluit u een contract af voor het verwachte aantal kilometers per jaar en een bepaalde looptijd. Hiermee loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

Na het krijgen van een eerste indruk van onze leasevormen, geven we u graag persoonlijk advies voor de best passende vorm. We staan voor u klaar.

Entree

Citroën Assurance

Citroën Assurance Business Ster
Citroën Assurance Business Ster is een prima verzekeringsoplossing voor uw bedrijfsauto. U kunt aanvullend een eigen vervoersdekking afsluiten. Denk hierbij aan schade aan goederen die vervoerd worden. De belettering van de Citroën is automatisch meeverzekerd. Een zakelijke bedrijfsauto kan Beperkt Casco of Volledig Casco verzekerd worden.

Citroën Assurance Fleet Ster
Beheert u meer dan tien auto’s? Dan kan het aantrekkelijk zijn om deze auto’s niet afzonderlijk, maar als wagenpark te verzekeren. Met Citroën Assurance Fleet Ster doen wij u een verzekeringsaanbod op maat. Wel zo gunstig voor uw bedrijf.