Onderdelen en accessoires

Betrouwbare originele Citroën onderdelen

Wilt u altijd kunnen blijven vertrouwen op uw Citroën? Kies dan voor onze originele Citroën onderdelen. Zo bent u verzekerd van duurzaamheid, veiligheid en jarenlang plezier. Uiteraard laat u de installatie van onderdelen met een gerust hart over aan de specialisten van Autobedrijf Broere. Zij gaan net als u voor kwaliteit.

Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen

Op zoek naar scherp geprijsde onderdelen voor de wat oudere auto maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Ontdek dan het Eurorepar-assortiment met multimerk onderdelen en accessoires. Eurorepar onderdelen zijn tot wel 30% goedkoper dan originele onderdelen en bieden een uitstekende kwaliteit. Zo houdt u grip op de kosten voor onderhoud én kunt u rekenen op kwaliteitsonderdelen voor uw auto. Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, profiteer je bovendien van 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de arbeid!

Velgen Citroën

Accessoires creëren de Citroën van uw dromen

Als Citroën-dealer werken wij met originele accessoires van Citroën, zodat veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. Van stylingsets tot opbergmodules, trekhaken en navigatiesystemen. U kunt het zo gek niet bedenken. Met accessoires geeft u uw auto een persoonlijk tintje. Wenst u extra comfort, bescherming of handige snufjes? Dan adviseren wij u graag in onze moderne showroom in Krimpen aan den IJssel. Natuurlijk verzorgt Autobedrijf Broere ook de vakkundige montage van accessoires.

Citroën accessoires per model

Taxi location pin

Citroën C1 accessoires

Taxi location pin

Citroën C3 accessoires

Taxi location pin

Citroën C3 Aircross SUV accessoires

Taxi location pin

Citroën C4 & ë-C4 accessoires

Taxi location pin

Citroën C4 Cactus accessoires

Taxi location pin

Citroën C4 SpaceTourer & Grand C4 SpaceTourer accessoires

Taxi location pin

Citroën C5 Aircross SUV & C5 Aircross SUV Hybrid accessoires

Taxi location pin

Citroën C5 X & C5 X Hybrid accessoires

Taxi location pin

Citroën ë-Berlingo & Berlingo accessoires

Taxi location pin

Citroën Berlingo VAN & ë-Berlingo VAN accessoires

Taxi location pin

Citroën Jumpy & ë-Jumpy accessoires