Showroom Autobedrijf Broere

Privé een Citroën leasen bij Autobedrijf Broere

Wenst u een nieuwe Citroën zonder een grote investering? Private lease maakt dit met een vast en gunstig maandbedrag mogelijk. Dit maandbedrag is inclusief reparatie en onderhoud, een allriskverzekering, wegenbelasting en pechhulp. Alleen uw brandstofkosten komen hier nog bij. Autobedrijf Broere regelt het voor u met een helder contract en een looptijd naar wens, tegen een verwacht aantal kilometers per jaar.

Private lease is een bijzondere vorm van huren, speciaal voor particulieren. Doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies. Geen gedoe dus met verkopen of inruilen in de toekomst. Zonder onverwachte kosten rijdt u zorgeloos in de auto waar u blij van wordt. Want ook bij het personaliseren van de uitvoering verplichten wij u tot niets.

C3

Citroën C3

C3 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross SUV

C4

Citroën C4

ë-C4

Citroën ë-C4

ë-C4 X

Citroën ë-C4 X

C5 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross SUV

C5 Aircross SUV Hybrid

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

C5 X

Citroën C5 X

C5 X Hybrid

Citroën C5 X Hybrid

ë-Berlingo

Citroën ë-Berlingo

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet van de afdeling verkoop. Zij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van private lease. Of breng een bezoek aan onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.

 

* Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is incl. btw en gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Bij de Citroën C3, C4 en ë-C4 wordt er uitgegaan van 12 of meer aantoonbare schadevrije jaren. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Getoonde uitvoeringen kunnen anders geprijsd zijn dan de vermelde prijs.