Citroën ë-C4 X

Citroën ë-C4 X

Rijklaar vanaf
€40.990
Private lease p.m. vanaf
€519

elegantie van een fastback, de finesse van een vierdeurs en een vleugje SUV

Met een uniek en elegant design biedt de Citroën ë-C4 X een aantrekkelijk alternatief voor conventionele hatchback- en SUV-modellen in de middenklasse. Net als de stijlvolle Citroën C5 X draagt de nieuwe ë-C4 X met zijn ontwerp de traditionele opvattingen over autodesign uit. Hij biedt iets unieks: een kruising tussen het elegante silhouet van een fastback, de moderne uitstraling van een SUV en de tijdloze verfijning en ruimtelijkheid van een vierdeurs.

Citroën ë-C4 X

Volledig elektrisch

De belangrijkste technische kenmerken van de nieuwe 100% elektrische ë-C4 X:

  • elektromotor van 100kW (136pk)
  • actieradius tot wel 360 km (WLTP-cyclus)
  • oplaadsnelheid van 100 kilometer in 10 minuten via een snellader
  • een 50 kWh sterk accupakket waarvan Citroën gedurende 8 jaar of 160.000 kilometer een minimale laadcapaciteit van 70% garanderen
  • luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cw, te danken aan de geoptimaliseerde daklijn
Citroën ë-C4 X

Nu in de showroom

De nieuwe Citroën ë-C4 X is zojuist gearriveerd in onze showroom in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast is de auto beschikbaar voor een comfortabele proefrit. Het is mogelijk om de Subsidie Emissieloze Personenwagens voor particulieren (SEPP) voor dit model aan te vragen.

Citroën ë-C4 X

Citroën Advanced Comfort ®

In het interieur van de Citroën ë-C4 X ervaart u de meerwaarde van het Citroën Advanced Comfort®-programma. De vering met Progressive Hydraulic Cushions® absorbeert oneffenheden in het wegdek. De stoelen zitten als fauteuils. Alle inzittenden beschikken over handige opbergruimtes en over veel beenruimte, ook achterin. De bagageruimte is met maar liefst 510 liter bijzonder royaal. In en uitladen is dankzij de lage en brede laaddrempel gemakkelijk.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

ë-C4 X in beeld 📷

ë-C4 X in beeld 🎥

Benieuwd naar de eerste beelden van de nieuwe Citroën ë-C4 X? Bekijk dan de video.

Service bill

Citroën ë-C4 X prijslijst

Taxi location pin

Citroën C4 & ë-C4 accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën ë-C4 X of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km