Citroën ë-Berlingo

Citroën ë-Berlingo

Rijklaar vanaf
€41.741
Private lease p.m. vanaf
€805

Icoon in het ludospace-segment, nu 100% elektrisch.

Trendsetter Citroën heeft de ë-Berlingo gepresenteerd. Dit model heeft alle sterke punten van zijn voorgangers, maar is nóg moderner. De ë-Berlingo is een innovatieve en gedurfde Ludospace die als vanouds toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak. 100% Elektrisch.

Citroën ë-Berlingo

Veelbelovende mogelijkheden

De Citroën ë-Berlingo is ruim, comfortabel en natuurlijk ook aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Hij biedt talloze voordelen: van een recordvolume aan binnenruimte tot ongekende flexibiliteit dankzij de drie individuele wegklapbare achterstoelen en talloze opbergmogelijkheden. Hier is de multifunctionele Modutop® een goed voorbeeld van. Verder biedt de Citroën ë-Berlingo geraffineerde combinaties van kleuren en materialen in verschillende ambiances.

Citroën ë-Berlingo

Private Lease

De nieuwe Citroën ë-Berlingo is met zijn robuuste en hoogwaardige uiterlijk een verschijning op de weg. Hij is modern en speels vormgegeven en aan de voorzijde direct herkenbaar aan de hogere en kortere motorkap, een karakteristiek en breed front met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en een verder naar voren geplaatste voorruit. Zorgeloos in de ruime Citroën ë-Berlingo rijden zonder een grote investering? Kies dan voor Citroën Private Lease met een vast en gunstig maandbedrag.

Citroën ë-Berlingo

Vrolijk en vernieuwend

De ë-Berlingo is compact, modulair, ergonomisch en ruim. Verder biedt hij veel bergruimte en is hij gemakkelijk te manoeuvreren. En ondanks de compacte buitenafmetingen is er een comfortabele zitplaats voor maximaal zeven inzittenden. De elektromotor van de ë-Berlingo heeft een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Afhankelijk van de rijstijl is de lithium-ionbatterij van 50 kWh goed voor een actieradius tot wel 280 kilometer (WLTP-meetcyclus).

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

ë-Berlingo in beeld 📷

ë-Berlingo in beeld 🎥

De ë-Berlingo is compact, modulair, ergonomisch, ruim en 100% elektrisch. Ontdek de ë-Berlingo in de video's.

Citroën ë-Berlingo brochure

Service bill

Citroën ë-Berlingo prijslijst

Taxi location pin

Citroën ë-Berlingo & Berlingo accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën ë-Berlingo of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km