Citroën C5 X

Citroën C5 X

Rijklaar vanaf
€47.220
Private lease p.m. vanaf
€825

Elegantie van een sedan, dynamiek van een stationwagen en de robuustheid van een SUV

Citroën presenteert zijn nieuwe vlaggenschip: de C5 X. Het model blaast het segment van grotere auto’s nieuw leven in met een origineel ontwerp dat de elegantie van een sedan en de dynamiek van een stationwagen combineert met de robuustheid van een SUV. De nieuwe Citroën C5 X is de meest geavanceerde interpretatie van de Citroën-filosofie, inclusief unieke comfortfeatures, een uitgesproken styling en toptechnologie zoals een 12-inch HD-touchscreen. De C5 X overtreft daarmee alle verwachtingen in deze klasse.

Citroën C5 X

Vliegend Tapijt effect

Het nieuwe topmodel van Citroën is als eerste leverbaar met de geheel nieuwe Citroën Advanced Comfort-actieve vering waarmee reizen voelt als zweven op een vliegend tapijt – een ervaring die nauw verbonden is met de geschiedenis van Citroën. De C5 X nodigt uit tot het maken van lange reizen. Het lounge-achtige interieur biedt volop comfort dankzij nieuw ontwikkelde Advanced Comfort-stoelen en maximaal gebruiksgemak dankzij een sterk ruimte-aanbod, vooral op de tweede zitrij.

Citroën C5 X

Avant-gardistisch silhouet

Het uiterlijk van de C5 X is uniek. Met zijn lange motorkap combineert hij de elegantie van een berline met de dynamische vormen van een stationwagon, een garantie voor een grote bagageruimte. En met zijn grote wielen biedt hij de inzittenden een prettig hoge zitpositie.

Citroën C5 X

Ook leverbaar als C5 X Hybrid

De Citroën C5 X is leverbaar met zuinige PureTech benzinemotoren of als Citroën C5 X Hybrid. De C5 X Hybrid is uitgerust met de PureTech benzinemotor in combinatie met een elektromotor (gecombineerd vermogen 225 pk). Zo kunt u kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij uw behoeften past. Geïnteresseerd in de Citroën C5 X? Navigeer dan naar de online showroom van de Hybrid-uitvoering.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

C5 X in beeld 📷

C5 X in beeld 🎥

De nieuwe Citroën C5 X is de meest geavanceerde interpretatie van de Citroën-filosofie, inclusief unieke comfortfeatures, een uitgesproken styling en toptechnologie. Ontdek de C5 X in de video's.

Citroën C5 X & C5 X Hybrid brochure

Service bill

Citroën C5 X prijslijst

Taxi location pin

Citroën C5 X & C5 X Hybrid accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën C5 X of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km