Profieldiepte controle

APK bij uw Citroën-dealer

Is uw auto binnenkort toe aan de APK, dan is Autobedrijf Broere als officieel Citroën Erkend Reparateur hiervoor de beste keus. Want natuurlijk wilt u deze belangrijke keuring door een ervaren bedrijf laten uitvoeren. Het gaat immers om de veiligheid van u en de andere inzittenden. Onze gecertificeerde monteurs weten als geen ander waar op te letten bij de keuring van uw auto. Zij kennen deze van binnen en buiten, werken uitsluitend met fabrieksgereedschap en gebruiken originele Citroën-onderdelen.

Koplamp afstelling

Concurrerende tarieven

Wij voeren een all-in keuring aan uw voertuig met een benzinemotor voor €39,95 uit. Dit is inclusief milieumeting en afmeldkosten. Voor voertuigen met een dieselmotor voeren wij de APK uit voor €74,95. Dit is inclusief roetmeting of deeltjesteller-meting én afmeldkosten. Combineert u de APK met een onderhoudsbeurt, dan wordt uw auto ook door ons gewassen en uitgezogen. Bent u in het bezit van een geldige MyCitroën Card? Dan is de APK zelfs gratis!

Werkplaats Autobedrijf Broere

Voor uw veiligheid en die van anderen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Nederland wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Zowel voor uw eigen veiligheid als die van een ander is het belangrijk dat uw auto in orde is. Onze ervaren APK-keurmeesters weten precies waar ze op moeten letten bij het keuren van uw auto. Uiteraard werken wij volgens de officiële richtlijnen van het RDW.