Diagnose auto

Officieel Citroën Erkend Reparateur

Als Citroën Erkend Reparateur biedt Autobedrijf Broere u een aantal zekerheden. Zo zijn onze technisch specialisten echte vakmensen met liefde voor hun vak. Zij kennen uw auto als geen ander en werken uiterst zorgvuldig. Vanzelfsprekend passen wij originele, kwalitatief hoogwaardige onderdelen toe bij onderhoud en reparatie. Heeft uw Citroën al een aantal jaren "ervaring"? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor Eurorepar onderdelen. Bij Autobedrijf Broere kunt u altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Motorkap open werkplaats

Citroën Onderhoudspakketten

Om uw Citroën auto in perfecte conditie te houden, maken wij gebruik van onderhoudspakketten. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. De onderhoudspakketten waarborgen de juiste service per Citroën-model. We hanteren vaste en voordelige tarieven voor onze werkzaamheden. Is uw auto 5 jaar of ouder? Dan kunt u op basis van budget, rijstijl en kilometers zelf de keuze maken tussen originele of Eurorepar onderdelen. Onze tarieven zijn altijd inclusief arbeidsloon en materialen.

Hulp onderweg

Gratis Citroën Assistance bij onderhoud

Wanneer u een onderhoudsbeurt aan uw Citroën laat uitvoeren in onze werkplaats, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp NL-Basis. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden, ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Het programma Citroën Assistance bij Onderhoud  kent 3 pakketten:

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €17,50
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95

U kunt de aanvullende pakketten ook aanschaffen in combinatie met de MyCitroën Card.

Inspectie motorblok

Blijf mobiel tijdens onze werkzaamheden

Van een toegewijd familiebedrijf mag u vanzelfsprekend verwachten dat vervangend vervoer geregeld is. Tijdens het onderhoud en reparatie aan uw auto kunt u de beschikking krijgen over één van onze up-to-date Citroën-modellen, Carver-modellen of fietsen. Geeft u bij het maken van de afspraak even aan dat u vervangend vervoer wenst. Dan zorgen wij ervoor dat de auto voor u gereed staat. En natuurlijk kunnen wij u ook even thuisbrengen.