Citroën Berlingo VAN

Citroën Berlingo VAN

Rijklaar vanaf
€19.900
excl. BTW

Flexibiliteit en comfort op maat

De Citroën Berlingo maakt uw zakelijke activiteiten keer op keer efficiënt. Deze bedrijfswagen is handig bij allerlei dagelijkse werkzaamheden, dankzij de optionele intuïtieve technologieën zoals Grip Control en de achteruitrijcamera.

Citroën Berlingo VAN

Alles bij de hand

Dat de Berlingo VAN uw perfecte zakenpartner is, wordt door het overzichtelijke dashboard onderstreept. De touchscreen tablet biedt functies die zelden aanwezig zijn op een bedrijfswagen. Van uitgebreide telefoon- en muziekfuncties tot nuttige verkeersinformatie. Natuurlijk kunt u dankzij slimme technologie ook de applicaties van uw smartphone bedienen. In de Berlingo VAN heeft u een moderne werkplek met kantoormiddelen binnen handbereik.

Citroën Berlingo VAN

De ideale keuze voor elk bedrijf

Op zoek naar een moderne, robuuste en praktische bedrijfsauto? Dan is de Citroën Berlingo Van voor u geknipt. Hij is voor elk gebruik geschikt en biedt u de keuze uit twee carrosserielengtes: een 4,40 m lange standaarduitvoering M en een verlengde XL-uitvoering met een lengte van 4,75 m. Zo kunt u de auto kiezen die perfect aansluit op uw activiteiten en behoeften.

Citroën ë-Berlingo VAN

Ook als 100% elektrische ë-Berlingo VAN

De Citroën Berlingo VAN is leverbaar met zuinige diesel- en benzinemotoren of als 100% ëlektrische Citroën ë-Berlingo VAN, met een rijbereik tot wel 275 kilometer en geen CO2 uitstoot. Zo kunt u kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij uw behoeften past. Geïnteresseerd in de Citroën ë-Berlingo VAN? Navigeer dan naar de online showroom van het elektrische model.

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

Berlingo VAN in beeld 📷

Berlingo VAN in beeld 🎥

Het ongeëvenaard comfortabele en functionele interieur is een groot pluspunt van de Berlingo VAN. U geniet van een uitstekend rijcomfort dankzij de hoogstaande geluidsisolatie en de ongekend soepele vering. Ontdek de Berlingo VAN in de video's.

Citroën Berlingo VAN & ë-Berlingo VAN brochure

Service bill

Citroën Berlingo VAN & ë-Berlingo VAN prijslijst

Taxi location pin

Citroën Berlingo VAN & ë-Berlingo VAN accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën Berlingo VAN of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km