Citroën ë-Jumpy

Citroën ë-Jumpy

Rijklaar vanaf
€38.700
excl. BTW

de 100% elektrische alleskunner

De Citroën Jumpy is ook leverbaar als 100% elektrische ë-Jumpy. Deze elektrisch aangedreven variant doet geen concessies aan de prestaties en functionaliteiten van de bedrijfswagen met dieselmotor. De Citroën  ë-Jumpy is niet voor niets uitgeroepen tot International Van Of The Year.

Citroën ë-Jumpy

De bedrijfsauto voor elke professional

Of u nu mkb’er bent, een koeriersbedrijf heeft of werkzaam bent in de dienstverlening, de Citroën ë-Jumpy is de ideale keuze voor de professional die een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen zoekt. Er is altijd een ë-Jumpy die bij uw werk past, omdat deze bedrijfswagen in verschillende lengtes en uitvoeringen leverbaar is. Het is maar net waarvoor u de Citroën ë-Jumpy nodig heeft. En schroom niet om het rijcomfort van de ë-Jumpy een keer te testen. Als een personenauto!

Citroën ë-Jumpy Combi / ë-SpaceTourer

Geen concessies

Met een laadvermogen tot 1.275 kg bevindt de ë-Jumpy zich in het hart van het segment, terwijl het trekgewicht tot 1 ton voor alle versies zelfs best-in-class is. Het laadvolume varieert van 4,6 tot 6,6 m3 en tussen de wielkasten is voldoende ruimte voor een Europallet. Bovendien zijn de meeste versies van de ë-Jumpy 1,90 meter hoog, zodat die in tegenstelling tot veel concurrenten probleemloos in (ondergrondse) parkeergarages kunnen komen.

Citroën ë-Jumpy

Geen geluiden en trillingen

De ë-Jumpy staat garant voor optimaal comfort door het ontbreken van geluiden en trillingen in de aandrijving, evenals een moeiteloze acceleratie en onmiddellijke reactie dankzij de elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm. Het gebruiksgemak wordt extra verhoogd dankzij de standaard on-board lader van 11 kW (3-fasen) en de mogelijkheid van 100 kW snelladen (DC), waarmee de 75 kWh batterij in 45 minuten tot 80% is opgeladen.

Laadoplossingen

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

ë-Jumpy in beeld 📷

ë-Jumpy in beeld 🎥

De ë-Jumpy staat garant voor optimaal comfort door het ontbreken van geluiden en trillingen in de aandrijving, evenals een moeiteloze acceleratie en onmiddellijke reactie dankzij de elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm. Bekijk de video's op Youtube.

Citroën Jumpy & ë-Jumpy brochure

Taxi location pin

Citroën Jumpy & ë-Jumpy accessoires

Service bill

Citroën Jumpy & ë-Jumpy prijslijst

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën ë-Jumpy of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km