Citroën ruitenservice

Uitleg auto

Ruitschade? wacht niet te lang

Achter het stuur mag uw zicht nooit belemmerd worden. Heeft uw Citroën ruitschade? Laat dit dan zo spoedig mogelijk verhelpen. Gelukkig kunnen wij een ster in uw voorruit meestal eenvoudig met speciale kunsthars repareren. Als u er snel bij bent, voorkomt u op deze wijze verdere problemen. Indien nodig verzorgt Autobedrijf Broere als officieel Citroën Erkend Reparateur in de Krimpenerwaard ook het vervangen van voor-, zij- of achterruiten.

Monteur werkorder

Check ruiten voorafgaand aan APK

Een scheur of barst met uitlopers in de voorruit van uw Citroën kan reden voor afkeur bij de APK zijn. Door ons vóór de APK uw ruit te laten beoordelen, gaat u een eventuele herkeuring uit de weg. Twijfelt u dus over de ernst van een ster in uw ruit, blijf er dan niet mee rondrijden met het risico op meer ruitschade. Laat uw ruit zo spoedig mogelijk door ons werkplaatsteam inspecteren.

Ontvangst

Afhandeling verzekering

Bent u verzekert tegen ruitschade? Wij verzorgen ook de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Wel zo overzichtelijk. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.