Citroën C4 / ë-C4

Citroën C4

Rijklaar vanaf
€31.710
Private lease p.m. vanaf
€555

Een nieuwe kijk op design

Het ontwerp van de C4 is typisch Citroën. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een berline in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit. Dit in combinatie met een comfortabele, hoge zitpositie en ongekende praktische mogelijkheden voor het gezin en/of een actieve levensstijl.

Citroën C4 / ë-C4

Citroën Advanced Comfort

De Citroën Citroën C4 biedt zijn inzittenden een ongekend rijcomfort dankzij de vering met Progressive Hydraulic Cushions ®: kleine oneffenheden in het wegdek worden hiermee volledig gladgestreken, wat voor een vliegend tapijt-effect zorgt zonder dat de auto nadeint bij grotere oneffenheden. Een echte Citroën-innovatie waarmee u een geheel nieuw comfort zult ervaren. Een andere unieke innovatie van Citroën wordt gevormd door de Advanced Comfort Seats van de C4. Zij staan garant voor Comfort met een hoofdletter C.

Citroën C4 / ë-C4

Private Lease

Met de hoge en fraai gewelfde motorkap maakt Citroën C4 een dynamische en karaktervolle indruk. Zorgeloos in de karaktervolle Citroën C4 rijden zonder een grote investering? Kies dan voor Citroën Private Lease met een vast en gunstig maandbedrag.

Citroën C4 / ë-C4

Ook als 100% elektrische ë-C4 en ë-C4 X

De Citroën C4 is leverbaar met zuinige diesel- en benzinemotoren of als 100% ëlektrische Citroën ë-C4 en ë-C4 X, met een rijbereik tot wel 360 kilometer en geen CO2 uitstoot. Zo kunt u kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij uw behoeften past. Geïnteresseerd in de Citroën ë-C4 of ë-C4 X? Navigeer dan naar de online showroom van het elektrische model van uw keuze.

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

C4 in beeld 📷

C4 in beeld 🎥

Benieuwd naar alle mogelijke aandrijvingen, naar het comfort en andere eigenschappen van de Citroën C4? Bekijk dan de video's.

Citroën C4 & ë-C4 brochure

Service bill

Citroën C4 prijslijst

Taxi location pin

Citroën C4 & ë-C4 accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën C4 of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km