Peugeot 208

new model 1.2 75pk Blue Lease Active
  • airco, parkeersensoren, navigatie, cruise, bluetooth, apple car play ,android auto, all season banden
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 57.759 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-041-VH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Niet voor niets hebben Franse auto′s fans voor het leven. Het fantastische weggevoel wordt gecombineerd met hoogstaande techniek en uitstekende constructie. De 75 pk motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer stoffen bekleding, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Met de cruise control houdt deze auto de snelheid constant. De Peugeot is standaard voorzien van: multifunctioneel lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Met de aanwezige lane assist blijft u altijd in de juiste baan.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Stalen velgen met wielplaten ''PLAKA''
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Airco
Airconditioning
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Bluetooth carkit
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)