Citroën C3

1.2 110pk Automaat Feel
  • nieuwe distributie, navigatie, parkeersensoren, dab, regen- licht sensor, bluetooth, apple carplay, android auto, climate
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 81.833 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SB-906-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurGris Alumimium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)399 X 200 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Citroen C3 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze dealeronderhouden C3 is van het bouwjaar 2018, hij heeft 81.833 kilometer gelopen. Met zijn pittige, soepele en zuinige 110 pk motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. We leveren deze C3 ook met een nieuwe distributie riem.

Tot de uitrusting behoren ook LED-dagrijverlichting, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Hoeveel gigabytes aan muziek wilt u meenemen? Met één stick in de usb-aansluiting kunt u uren en uren vooruit. U verwacht natuurlijk climate control in deze auto, en die is er dan ook. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. De uitrusting van deze auto is met navigatiesysteem, audiobediening op het stuurwiel, DAB+ navigatie, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller behoorlijk compleet.

In de Citroen C3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Veiligheid voorop: sensoren van de lane assist scannen de rijstrookstrepen en waarschuwen als u onbedoeld over de lijn gaat. Deze Citroen C3 is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Citroen C3, neem dan snel contact met ons op. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
12 Volt aansluiting
15'' wieldoppen Arrow
ABS + EBD + BAS
Active Safety Break
Airbump®
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatische inschakeling alarmverlichting bij noodsituatie
Bandenreparatiekit
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)