Citroën C3

1.2 83pk C-Series
  • parkeersensoren, dab, 16 inch velgen, navigatie, getinte ramen, bluetooth, apple carplay, android auto, climate- en cruise
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 61.624 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-387-LV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze CITROEN C3 lijkt kleiner dan-ie is. Maar dat moet u zelf ervaren. De aandrijving komt voor rekening van een 83 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

In deze CITROEN profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen matrix velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, elektrisch bediende ramen voor, navigatie systeem en achter en stoffen bekleding curitiba grey met witte accentstiksel.

Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Is het maar een buitje of een constante regenstroom? De regensensor reageert altijd accuraat! Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Natuurlijk behoren donkergrijs kunstleder dashboard met witte accentstiksels, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en in hoogte verstelbaar stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de CITROEN C3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Veiligheid voorop: sensoren van de lane assist scannen de rijstrookstrepen en waarschuwen als u onbedoeld over de lijn gaat. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze CITROEN C3 als zich een noodsituatie voordoet. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze CITROEN bovendien driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
5 driepuntsgordels
6 Airbags (bestuuder + passagier / zij-airbags / gordijnairbags)
7'' capacitief kleuren touchscreen
12 Volt aansluiting
16'' lichtmetalen velgen 'Matrix'
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Active Safety Brake
Airbump met insert 'Regal Red'
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)