Citroën Jumpy

Dubbele Cabine XL 2.0 BlueHDi 120PK 6-zits Club
  • Bedrijfswagen
  • 2 schuifdeuren, navi, airco, cruise, trekhaak, apple car play, android auto, dab
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 49.077 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VJD-54-L
CarrosserieDubbel cabine
Bouwjaar2021
KleurNoir Perla Nera (zwart metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)531 X 192 X 193
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Qua leeftijd komt deze CITROEN Jumpy net kijken. Frisse kilometerstand, laatste technologie, actuele snufjes. Net niet nieuw, en dus heel betaalbaar! De aandrijving van deze CITROEN wordt verzorgd door een viercilinder 120pk dieselmotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de linker of rechter schuifdeur. Natuurlijk behoren achterdeuren 180 graden te openen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor met one toch functie, dagrijverlichting en onyx zwarte metallic lak ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de 180 graden parkeercamera wel voor! Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze CITROEN is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Natuurlijk behoren centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller, in hoogte verstelbaar stuur en bekerhouder ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze CITROEN in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. U bent mede dankzij ESP met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Plafonnieres laadruimte
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in dashboardkastje
12 Volt aansluiting laadruimte
12 Volt aansluiting op het dashboard
16'' Wielen
90 liter groot opbergvak onder middelste en meest linker zitplaats op 2e zitrij
ABS (Anti Blokkeer Systeem)
Achteruitrijcamera
Acht luidsperekers (zes vóór en twee op 2e zitrij)
Airconditioning
Apple car play en Android auto
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)