Citroën Jumpy

GB M 1.5 BlueHDi 100PK 3-zits Club
  • Bedrijfswagen
  • trekhaak, keyless, navigatie, DAB, airco, parkeersensoren, lat om lat, vloerplaat, cruise control
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 58.870 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VJD-22-T
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurBlanc Banquise
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)496 X 192 X 193
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de bedrijfsauto die bij u past. Hij heeft een sterke en soepele 100 pk dieselmotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak. Wij hebben deze Jumpy nieuw geleverd en volledig in onderhoud gehad.

Deze auto wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

In en uit laden gaat gemakkelijk de schuifdeur met z′n ruime opening. Ook is de auto voorzien van: geluidsisolerende ramen, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare ramen voor met one toch functie, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en dagrijverlichting.

Het touchscreen audiosysteem is gecombineerd met het audio-navigatiesysteem en biedt volop entertainment en routeinformatie. De hoge, eigentijdse kwaliteit wordt geleverd door bluetooth en natuurlijk DAB+. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen.

Maak nu een afspraak voor een proefrit! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 luidsprekers en 2 woofers
2 Plafonnieres laadruimte
12 Volt aansluiting in dashboardkastje
12 Volt aansluiting laadruimte
12 Volt aansluiting op het dashboard
16'' Wielen
180° te openen achterdeuren met raam, verwarming en ruitenwisser
ABS (Anti Blokkeer Systeem)
Apple car play en Android auto
Armsteun bestuurder
Bekerhouder links en rechts op dashboard
Bestuurder- en passagiersairbag (uitschakelbaar, weergave via controlelampje)
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)