Citroën Berlingo Van

GB 1.5 BlueHDi 100pk L1 Club
  • Bedrijfswagen
  • 2 zits, navigetie via apple carplay en android auto, airconditioning, cruise control, mistlampen
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 5.008 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VRB-32-G
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurNoir Perla Nera (zwart metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)440 X 185 X 184
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze praktische en nette Berlingo VAN is alleen op afspraak te bezichtigen. Het betreft een vervangend vervoer auto welke niet altijd op locatie aanwezig is. De kilometerstand is op aanvraag beschikbaar.

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een 100 pk dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Geleverd met fabrieksgarantie tot 30-5-2024. Aangevuld tot totaal 24 maanden SPOTiCAR-garantie. Wij hanteren geen bijkomende afleverkosten.

Een prettige maar ook veilige extra is de rechter schuifdeur voor de laadruimte. Ruim inladen, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen… Een riante optie! Tot de uitrusting behoren ook stoffen bekleding mica, elektrische handrem, lendensteun, twee achterdeuren, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en dagrijverlichting.

Het audiosysteem met apple car plauy en android auto biedt volop entertainment en informatie. Playlists afspelen via bluetooth en usb-aansluiting is simpel, en opladen van devices gaat in één moeite door. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook in hoogte en diepte verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3-punts veiligheidsgordels
12V aansluiting in de laadruimte
15'' stalen velgen
Achterdeuren 2/3 - 1/3 180° te openen
Airbag bestuurdersstoel
Airconditioning
Apple car play en Android auto
Automatisch verlichting
Bandenspanningcontrolesysteem indirect
Boordcomputer
Centrale deurvergrendeling middels afstandsbediening
CITROËN Connect Radio
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)