Citroën Jumper

35 L2H2 2.2 BlueHDi 140pk
  • Bedrijfswagen
  • interessant voor camper ombouw, marge, imperiaal , trekhaak, camera, bluetooth, navigatie, bluetooth, airco, side bars,
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 36.500 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VDG-90-N
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurRood
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)541 X 205 X 252
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze unieke CITROEN Jumper heeft al het een en ander van de Nederlandse wegen gezien, maar toont zich verrassend jong voor z'n leeftijd. Dat krijg je met een uitstekende staat van dienst in onderhoud en de juiste verzorging. Topauto! Op de teller van deze auto staat slechts 36.500 kilometer. Hij heeft een sterke en soepele 140 pk dieselmotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Deze Jumper is ook zeer interessant om als camper om te bouwen, vanaf oktober dit jaar is deze auto bpm vrij.

Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, halogeen koplampen met dagrijverlichting, en stoffen bekleding.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het navigatiesysteem. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. En deze auto heeft ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller als standaard uitrusting.

De ingebouwde kasten en de zwarte wrap kunnen op uw verzoek verwijderd worden.

Daarnaast is deze Jumper voorzien van een imperiaal met ladder, houten laadvloer, trekhaak, side bars.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze CITROEN, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
12 Volt aansluiting vóór
15'' stalen wielen
ABS (Anti Blokkeer Systeem)
Achteruitrijcamera
Afsluitbare tankdop
Airbag bestuurder
Airconditioning
Brandstofniveaumeter
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Citroën connect box
Derde remlicht achter
Digitale kilometerteller met dagteller
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)