Citroën C5 Aircross

new model 1.6 Hybrid 225pk EAT8 Shine
  • keyless, adaptive cruise control, navigatie, dab, 18 inch velgen, dodehoekdetectie, mode 3 laadkabel
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 26.819 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-070-KB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurEclipse Blue (blauw metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De Citroen C5 Aircross is een comfortabele en ruime plug-in hybride auto. Dit exemplaar van het bouwjaar 2022 heeft maar 26.819 kilometer gelopen. Elektrisch? Benzine? Bij deze Citroen C5 Aircross kan het allebei. De hybride motor biedt de ideale keuzecombinatie.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de voorzieningen van deze auto behoren Full LED koplampen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, mode 3 laadkabel voor opladen via openbaar laadpunt en actieve hoofdsteunen.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera met top rear vision. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! De auto is ook uitgevoerd met dual zone automatische airconditioning. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. In deze Citroen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Ook is de Citroen uitgerust met: adaptieve cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, in hoogte en diepte verstelbaar stuur en bekerhouder.

U geniet nog meer van het rijden met uw Citroen omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. De dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Veiligheid voorop: sensoren van de lane assist scannen de rijstrookstrepen en waarschuwen als u onbedoeld over de lijn gaat. U bent mede dankzij driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
3,3 kW Boordlader (16 A)
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 29-12-2024
SPOTiCAR Premium (24 maanden)