Citroën C5 Aircross

1.6 Hybrid 225pk EAT8 Business Plus
  • camera, pdc v&a, adaptive cruise control, dodehoekdetectie, keyless, climate control, 18 inch velgen, dab, navi
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 28.314 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-937-GG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride CITROEN zijn geweldige rijkwaliteiten. Dit is een C5 Aircross van het bouwjaar 2023, hij heeft 28.314 kilometer op de teller staan.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook Full LED koplampen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare stoelen.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera met top rear vision. Het navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. Met dual zone automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze CITROEN met een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor. De adaptive cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, in hoogte en diepte verstelbaar stuur en bekerhouder.

Deze CITROEN is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze CITROEN u om veiliger te rijden. Rijdt een ander voertuig in uw dode hoek dan waarschuwt het systeem met een signaal. De lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijstrook dreigt te wisselen. U bent mede dankzij driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
3,3 kW Boordlader (16 A)
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 26-06-2025
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)