Citroën Ë-C4

EV 50kWh 136pk Feel Pack
  • head up display, 18 inch velgen, navigatie, bluetooth, camera, parkeersensoren, apple carplay, android auto, LED
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 20.696 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-398-PL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 152
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a30-11-2021
Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Deze dealeronderhouden CITROEN ë-C4 is van het bouwjaar 2021 en heeft 20.696 kilometer op de teller staan. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de uitrusting van deze CITROEN behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare stoelen.

De parkeerhulp met achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze CITROEN met een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor. Met cruise control met snelheidsbegrenzer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze CITROEN helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze CITROEN ë-C4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze CITROEN. De veiligheidsoptie van de lane assist is een rijstrookhulp die ervoor zorgt dat u niet ongecontroleerd van baan wisselt. Verder is deze auto uitgerust met driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem de stap naar elektrisch rijden! Maak een afspraak en we zetten 'm voor u klaar. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
10” capacitief kleuren touchscreen
12V aansluiting voor
18” lichtmetalen velgen ‘Hanoï’
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met 3D Effect
Achteruitrijcamera
Active Lane Departure Warning System
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)