Citroën C4

1.2 130pk EAT8 Automaat Shine
  • camera, pdc v&a, dab, navi, head up display, adaptive cruise, dodehoekdetectie, 18 inch velgen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 31.140 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-628-LB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurCaramel Brown (oranje metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 152
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een krachtige, soepele en zuinige 130 pk turbo benzinemotor en een automatische 8 traps transmissie.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook 18 inch lichtmetalen dark aeroblade velgen, geluidsisolerende voorruit, elektrische handrem, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, pearl metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Altijd goed zicht dankzij de regensensor, onder alle weersomstandigheden. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Natuurlijk behoren schakelpaddles aan het stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. De sensoren van de lane assist registreren de lijnen op de weg en waarschuwen als u onbedoeld in de andere strook dreigt te belanden.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 instelbare rijmodi: Zero Emission (tot 135 km/h), Hybrid, Sport
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
10” capacitief kleuren touchscreen
12V aansluiting voor
18” lichtmetalen velgen 'Dark Aeroblade'
ABS + BAS + ESP
Achterlichten met 3D Effect
Achteruitrijcamera
Active Lane Departure Warning System
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)