Citroën C5 Aircross

1.2 130pk Business
  • camera, parkeersensoren v&a, dab, navigatie, dodehoekdetectie, 18 inch velgen, climate- en cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 63.189 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XT-875-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 209 X 168
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze auto is uitgerust met de Puretech driecilinder 130pk benzinemotor en een soepele handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Het met stof en leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, dakrails, aluminium dakrailing, elektrische handrem, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, navigatie systeem met bluetooth en led-dagrijverlichting.

De dual zone automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren voor en achter en achteruitrijcamera ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
18'' lichtmetalen velgen ‘Swirl’
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met 3D Effect
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)