Citroën C3 Aircross

1.2 110pk Feel
  • navigatie, airconditioning, dab, bluetooth, apple car play, android auto, all season banden, cruise control, licht sensor
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 34.816 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-381-XK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 177 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze CITROEN C3 Aircross biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze CITROEN wordt verzorgd door een 110 pk driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de uitrusting van deze CITROEN horen onder meer LED koplampen, zwarte dakrails, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en metallic lak.

Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Deze CITROEN is voorzien van navigatiesysteem, DAB-ontvanger, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3 Isofix aansluitingen op passagiersstoel voor en buitenste zitplaatsen 2de zitrij
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in middenconsole
16” wielen met wieldop ‘3D’
ABS
Achterlichten met '3D' effect
Airco
Ambiance standaard met bekleding ‘Mica Grey’
Ambiance verlichting in opbergvak vóór versnellingspook
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-06-2024
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)