Citroën C3

1.2 83pk Max
  • 17 inch velgen, stoelverwarming, pack techno nav, comfort seats, keyless, dab, navigatie, bluetooth, climate- en cruise control
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-901-ZZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de CITROEN C3 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Dit is eigenlijk een nieuwe auto met maar 10 kilometer op de teller. Hij rijdt lekker, deze CITROEN. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige 83 pk motor.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, elektrisch bediende ramen voor en achter, metallic lak, variabele stuurbekrachtiging, pack techno nav, keyless entry, ambiance wood comfort seats interieur, 17 inch lichtmetalen velgen.

Inparkeren? Met de parkeerhulp met achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Deze CITROEN C3 is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Ook navigatiesysteem, DAB+ radio, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller horen tot de voorzieningen op deze auto.

Als bestuurder van deze CITROEN bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Dreigt u onbedoeld buiten de rijstrook te gaan, dan waarschuwt de lane assist. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze CITROEN bovendien hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze CITROEN. Belt u ons snel? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
5 driepuntsgordels
6 Airbags (bestuuder + passagier / zij-airbags / gordijnairbags)
12 Volt aansluiting
17” lichtmetalen velgen ‘VECTOR’
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met 3D Effect
Achterruitenwisser met interval en automatische inschakeling bij inschakelen achteruitrijversnelling
Airbump®
Ambiance Wood
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-02-2026
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)