Citroën C4 Cactus

110pk Business
  • trekhaak, comfort seats, camera, parkeersensoren, 16 inch velgen, dab, navigatie, apple, android, climate- en cruise control
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 73.919 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-512-FH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurNoir Perla Nera (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)417 X 173 X 153
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de CITROEN C4 Cactus stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze dealeronderhouden C4 Cactus is van het bouwjaar 2020, hij heeft 73.919 kilometer gelopen. Een zuinige en soepele 110 pk benzinemotor en uitstekende prestaties, dat is wat deze CITROEN aanbiedt.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, geluidsisolerende voorruit, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en bestuurdersstoel met lendensteunverstelling. De trekhaak is mooie toevoeging op deze C4 Cactus.

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze CITROEN heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regen- en lichtsensor. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller.

Als bestuurder van deze CITROEN bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Ook helpen het driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
'Chrome' accent rond versnellingspook
2 bekerhouders in middenconsole
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
7'' Touch screen
12 Volt aansluiting vóór
16'' Lichtmetalen wielen ''Square Grey''
A-Stijl in Glossy Black
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met '3D' effect
Achterruitenwisser
Active Safety Brake
Airbag in Roof passagier (uitschakelbaar)
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)