Citroën C3

1.2 83pk C-Series
  • verwarmde voorstoelen, navi via apple carplay of android auto, daksticker, dab, licht- en regensensor, climate - en cruise contro
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 26.907 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-690-VG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze kleine auto is niet alleen aantrekkelijk in aanschaf, maar ook bij de pomp en in de werkplaats is-ie enorm bescheiden. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige 83 pk motor.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bediende ramen voor en achter, stoffen bekleding curitiba grey met witte accentstiksel, metallic lak en start-stopsysteem.

Het navigatie met apple carplay/android zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze CITROEN is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Deze CITROEN is voorzien van donkergrijs kunstleder dashboard met witte accentstiksels, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en in hoogte verstelbaar stuur.

De CITROEN C3 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Deze CITROEN C3 heeft als mooie veiligheidsoptie de lane assist die u binnen de lijnen op de weg houdt. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met voorzieningen als driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
5 driepuntsgordels
6 Airbags (bestuuder + passagier / zij-airbags / gordijnairbags)
7'' capacitief kleuren touchscreen
12 Volt aansluiting
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Active Safety Brake
Airbump met insert 'Regal Red'
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Armsteun in voor- en achterportieren voorzien van stof
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-11-2024
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)