Citroën C3

1.2 83pk Plus
  • navigatie, parkeersensoren, stoelverwarming, comfort seats, dab, pack city, climate- en cruise control
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-900-ZZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Laat u verrassen door deze CITROEN C3. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer is dit eigenlijk een nieuwe auto. Met zijn pittige, soepele en zuinige 83 pk benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak, variabele stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Altijd goed zicht? De regensensor zorgt ervoor! U bent in deze CITROEN ook voorzien van cruise control met snelheidsbegrenzer, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en in hoogte verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze CITROEN C3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De sensoren kijken vooruit en de lane assist waarschuwt als u ongecontroleerd van baan wisselt. Met voorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u nieuwsgierig bent naar deze CITROEN C3, neem dan snel contact met ons op.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
5 driepuntsgordels
6 Airbags (bestuuder + passagier / zij-airbags / gordijnairbags)
12 Volt aansluiting
16'' stalen velgen met wieldop 'Steel & Style 3D'
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Achterlichten met 3D Effect
Airbump®
Ambiance Wood
Andriod Auto
Apple CarPlay
Armsteun in vóór- en achterportieren voorzien van stof
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-02-2026
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)