Citroën C3

1.2 110pk Shine
  • keyless, dodehoekdetectie, dab, navigatie, apple car play, 17 inch velgen, bluetooth, climate- en cruise control
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 44.239 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RV-556-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurCobalt Blue (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze CITROEN C3 uit 2018. Er staat 44.239 kilometer op de teller. In deze auto vindt u een soepele, sterke en zuinige 110 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de uitrusting van deze CITROEN behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de parkeerhulp met achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Achter het stuur van deze CITROEN bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Met keyless entry kunt u de portieren ontgrendelen terwijl de autosleutel in uw jas, broekzak of tas zit. En deze auto heeft ook navigatiesysteem, apple carplay, audiobediening op het stuurwiel, DAB+ navigatie, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze CITROEN C3 samen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Als veilige optie heeft deze CITROEN C3 lane assist, die u binnen de lijnen van uw rijstrook houdt wanneer u even niet oplet. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
7'' Touch screen
12 Volt aansluiting
17'' Lichtmetalen wielen ''Cross''
ABS + EBD + BAS
Achteruitrijcamera
Airbump®
Always On achterlichten met 3D effect
Ambiance Urban Red met stof Capsule Red
Apple CarPlay
Armsteun in voor- en achterportieren voorzien van stof
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)