Citroën C3 Aircross

1.2 110pk Shine
  • trekhaak, camera, parkeersensoren voor en achter, two tone kleuren combi, dab, navi, dodehoekdetectie
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 66.494 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XL-542-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurCosmic Silver (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 177 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze CITROEN C3 Aircross. Deze auto komt uit het bouwjaar 2019 en hebben wij nieuw geleverd en volledig onderhouden. De aandrijving van deze CITROEN wordt verzorgd door een soepele, krachtige en zuinige 110 pk driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijf-versnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, zwarte dakrails, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen voor en achter.

De hoogwaardige parkeerhulp met achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het luxeniveau in deze CITROEN is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn keyless entry, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze CITROEN C3 Aircross samen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Een aanrijding met een andere weggebruiker die zich in uw dode hoek bevindt, heeft meestal ernstige gevolgen, zeker bij kwetsbare verkeersdeelnemers. De actieve dodehoekdetectie helpt dit risico sterk te verkleinen. Met de aanwezige lane assist blijft u altijd in de juiste baan. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze CITROEN bovendien Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 ISOFIX aansluitingen op buitenste zitplaatsen 2e zitrij
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in middenconsole
17'' lichtmetalen wielen '4 EVER'
ABS
Achterlichten met '3D' effect
Active Safety Brake
Ambiance standaard met bekleding ‘Mica Grey’
Ambiance verlichting in opbergvak vóór versnellingspook
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)