Citroën C3 Aircross

1.2 110pk Shine
  • keyless, hifi, 17 inch velgen, camera, parkeersensoren v&a, dab, navigatie, climate- en cruise control
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 20.399 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-388-NV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGris Platinium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 177 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Citroen C3 Aircross. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 20.399 Met zijn soepele en zuinige 110 pk benzinemotor en handgeschakelde zes-versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, zwarte dakrails, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen voor en achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

De parkeerhulp met achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Citroen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. De Citroen is standaard voorzien van: keyless entry, hifi-luidsprekersysteem, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Deze Citroen C3 Aircross is voorzien van lane assist. Daarmee wordt u tijdig gewaarschuwd als u ongemerkt over de lijnen van uw rijstrook gaat. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. De auto is ook uitgerust met Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoopadviseur voor een afspraak! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 ISOFIX aansluitingen op buitenste zitplaatsen 2e zitrij
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in middenconsole
17'' lichtmetalen wielen '4 EVER'
ABS
Achterlichten met '3D' effect
Active Safety Brake
Ambiance standaard met bekleding ‘Mica Grey’
Ambiance verlichting in opbergvak vóór versnellingspook
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)