Citroën C3 Aircross

1.2 110pk Shine
  • keyless, 17 inch velgen all weather, navigatie, camera, pdc v&a, dab, hifi, grip control, climate- en cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 106.863 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XV-924-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurNatural White
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 177 X 163
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een hele fijne occasion, deze CITROEN C3 Aircross. Klasse in uitvoering, perfect in conditie en met een voorbeeldige kilometerstand. Uw aandacht meer dan waard! In deze auto vindt u een soepele en zuinige 110pk benzinemotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen met all weather, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen voor en achter.

Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten... U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze auto is met regensensor, cruise control met snelheidsbegrenzer, keyless entry, hifi-luidsprekersysteem, 2 isofix-aansluitingen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze CITROEN C3 Aircross samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Kan gebeuren: onbewust opschuiven naar de andere baan. Dan geeft de lane assist meteen een seintje. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. Met voorzieningen als Abs - anti blokkeer systeem met brake assistant en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 ISOFIX aansluitingen op buitenste zitplaatsen 2e zitrij
6 airbags (bestuurders-, passagiers-, gordijn- en zijairbags)
12 volt aansluiting 2e zitrij
12 Volt aansluiting in middenconsole
17'' lichtmetalen wielen '4 EVER'
ABS
Achterlichten met '3D' effect
Active Safety Brake
Ambiance standaard met bekleding ‘Mica Grey’
Ambiance verlichting in opbergvak vóór versnellingspook
Andriod Auto
Apple CarPlay
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)